vent metall alae

Beschreibung

els instruments de vent metall
Pol Peiro
Karteikarten von Pol Peiro, aktualisiert more than 1 year ago
Pol Peiro
Erstellt von Pol Peiro vor fast 6 Jahre
6
0

Zusammenfassung der Ressource

Frage Antworten
El trombó El trombó de vares o trombó de colissa és un instrument de vent-metall que consisteix en un cos bàsicament cilíndric, tret del pavelló, que té forma de campana i que incorpora una peça, la vara o colissa, que permet, mitjançant un lliscament, modificar la longitud del seu tub. La colissa substitueix en aquest cas la funció que en altres instruments, com la trompeta, fan les vàlvules o pistons.
El Saxhorn El Saxhorn és un instrument de vent metall en forma de tuba vertical, dissenyat i desenvolupat originalment per Adolphe Sax. En la classificació Hornbostel-Sachs és un aeròfon de columna del tipus trompeta amb mecanismes per a modificar el so fonamental. Es pot construir en diverses mides, des del sopranino fins al contrabaix, i tots plegats formen una extensa família. Consisteix en un tub metàl·lic doblegat de manera semblant a una trompeta o bé, aobretot en els instruments germànics, de forma el·líptica
El bombardí El bombardí (o tuba tenor) és un instrument musical que pertany a la família del vent metall, amb tub cònic i amb veu en l'extensió de baríton- tenor. És un instrument de construcció cònica com la tuba, no com la trompeta o el trombó que són de construcció cilíndrica.
La corneta La corneta és un instrument de vent metall que imita la forma d'una banya animal i és utilitzada principalment en el jazz i en la música clàssica, principalment al segle XIX a bandes militars europees. El so es produeix gràcies a la vibració dels llavis de l'intèrpret en la part anomenada broquet a partir de la columna de l'aire (flux de l'aire)
La trompa La trompa, va sorgir d'una llarga tradició d'instruments de crida que es remunten fins i tot més enllà de les civilitzacions de Grècia i Roma. La utilització musical de l'instrument no va començar, això no obstant, fins a final del segle XVII, després que s'associara a la vida cortesana i a les caceres reals a cavall.
El clarí El clarí o bugle (del francès bugle, aquest de l'anglès bugle o horn, banya de caça, perquè es feia amb banya de búfal, i aquest del llatí bucŭlus, bou jove) és un instrument de vent, englobat en la secció dels metalls. És semblant en el seu disseny a la corneta, però de menor grandària.
Zusammenfassung anzeigen Zusammenfassung ausblenden

ähnlicher Inhalt

Allgemeinwissen Chemie
Cassibodua
Aufstieg der NSDAP
Anina Hagi
Ausgewählte Dramentheorien im Überblick
Carolyn Li
Panetteria SWB
Sarah Huber
Vektorendefinition
Sinan 2000
Anatomie - Begriffe
Angela Peier
KSOZ Grimm
Markus Gio
40.1 Bildungswissenschaft
Yvonne Heitland
Vetie Histopatho 2012 und 2011
Ann-Kathrin Riedel
Quiz MS-4.2 Foliensatz II_Teil 1
Bernd Leisen
Vetie - Fleisch 2016
Kim Langner