Manet

Description

Flashcards on Manet, created by victoria villalonga vercher on 21/04/2018.
victoria villalonga vercher
Flashcards by victoria villalonga vercher, updated more than 1 year ago
victoria villalonga vercher
Created by victoria villalonga vercher almost 6 years ago
4
0

Resource summary

Question Answer
Edouard Manet 1832-1883 pintor Francés que estudio cn Couture - Copia obras del Louvre (Tiziano,Goya,Delacroix...) -Viajó por Europa para acabar su formación -Sus objetivos no eran compatibles con los de los impresionistas apesar de ser considerado impresionista -temas de sus obras "escandalosos"
El dinar al camp 1863 Museu D'Orsay, Paris Escena quotidiana, però que podria tenir un rerefons que es desconegués. Tecnica i formal: -Oli sobre tela destaquem el color, el predomini de verd el color tendeix a ser pla Una composició semblant als clàssics, Renaixement, però que cada figura sembla independent d’una de l’altra.
Estil: Impressionism -captar el moment concret tal i com el veu l'ull humà -el color com a una modalitat de la llum i en la pintura com una suma de tons de llum. -Desaparició del clarobscur. Les ombres es pinten amb tocs de colors complementaris al de l'objecte que la provoca. -Pinten a pinzellades soltes i juxtaposades.
Criticada Exhibida al Salo de 1863, però aquests salons tenien normes i finalment no va ser exposada aquest salo i va ser finalment exposat a un salo paral·lel nomenat Salo dels Rebutjats
Context històric França havia viscut intensament les experiències d'una revolució: l'imperi napoleònic, la restauració de la reialesa, una monarquia constitucional i una comuna revolucionària. -canvi radical de l'economia agrària i una emigració rural vers les ciutats. En el terreny científic, s’hi van donar grans progressos industrials.
Show full summary Hide full summary

Similar

Olympia. Manet. 1863.
Ana Silva García
El almuerzo en la hierba. Manet. 1863.
Ana Silva García
El bebedor de absenta. Manet. 1858.
Ana Silva García
OCR AS Biology - Lipids
Chris Osmundse
Animal Farm
010534
AQA GCSE Physics Unit 2 Mindmap
Gabi Germain
Biology: Reproduction Flash Cards.
LV1662000
10 Ways to Improve Your Productivity
Rebecca Tarpey
PSBD New Edition
Aafnai Sathi
OP doplnovaci otazky
Helen Phamova
TEORIAS CONTEMPORANEAS
karen lorena miranda rojas