Forstå hvad dashboard'et fortæller

Description

Du kan læse nogle tal på dashboard'et. Men hvad betyder de? Hvad er de tegn på?
Christina Elisabeth Søgaard Jensen
Flashcards by Christina Elisabeth Søgaard Jensen, updated more than 1 year ago
Christina Elisabeth Søgaard Jensen
Created by Christina Elisabeth Søgaard Jensen about 5 years ago
12
0

Resource summary

Question Answer
Opgave 1: I perioden 1. jul 2016 til 30. jun. 2017 kommer de fleste brugere fra aldersgruppen 25-34 årige (163.175 brugere). Er der andre aldersgrupper end den der har flest brugere, du synes ser interessant ud for Google’s webshop? Og hvorfor? Ja, f.eks. de 35-44 årige da deres konverteringsrate, gennemsnitsordreværdi og værdi pr. session er markant højere end de øvrige. Hvis man dertil tillægger køn som sekundær dimension, ser man, at kvinder mellem 25 og 34 også har rigtig gode e-handelstal.
Opgave 2: Se stadig på perioden 1. jul. 2016 til 30. jun. 2017. I denne periode var der 717.376 nye og 106.216 tilbagevendende brugere. De tilbagevendende brugere gav den største omsætning? Hvorfor tror du, at netop den gruppe omsætter mest? Brugere besøger ofte et site flere gange før de køber. En god grund til retargeting.
Opgave 3: Sammenlign grafen ”brugere” med ”tilbagevendende brugere” (hint: tilføj segmentet ”tilbagevendende brugere” til grafen). Er der noget her, i kurvernes udvikling, du tænker springer i øjnene? ”Tilbagevendende” er helt stabil mens ”nye brugere” har en pukkel. Noget tyder på, at der har været en massiv stigning og fald i ”brugere med 1 session”. Måske dårlig trafik. Lad os ikke håbe vi har betalt for meget for det.
Opgave 4: Se nu på månedsperioden 1. jun 2017 til 30. jun. 2017. Den side med mere end 5000 sidevisninger, der havde den laveste gennemsnitstid på siden, var https://shop.googlemerchandisestore.com/signin.html. (Find den ved at se på Adfærd, alle sider og sorter på ”tid på side” og filtrer sider med mindre end 5000 sider fra.) Er den lave gennemsnitstid på siden et stort problem? Nej, det er ikke noget problem. Da det er en signin side, må den gerne være lav.
Show full summary Hide full summary

Similar

Criminal Law
jesusreyes88
Additional Chemistry - Topic 1: Atomic Structure and the Periodic Table
Hollieee01
Chemistry Equations / Maths
Georgia B
Command Words
Mr Mckinlay
edexcel gcse german vocabulary
samanthayates1998
National 5 English - Close reading question types
VEJackson
Core HR Knowledge
jkim05
The main reason knowledge is produced is to solve problems.
Darrel Hong
Biology (B3)
Sian Griffiths
'Love and Relationships' Poem Themes
Lindis Dixon
Geometry
Idil Mogeh