BACH I BEETHOVEN Arnau i Roger

Description

Música Flashcards on BACH I BEETHOVEN Arnau i Roger, created by rogergarciaperis on 28/01/2014.
rogergarciaperis
Flashcards by rogergarciaperis, updated more than 1 year ago
rogergarciaperis
Created by rogergarciaperis about 10 years ago
134
0

Resource summary

Question Answer
JOHANN SEBASTIAN BACH 1685 - 1750 Fill d'una família de grans músics. Dos-cents catorze anys després de la seva mort se li proclama com el més gran dels artistes de tots els temps i va servir d'inspiració grans compositors com ara: Mozart i Beethoven. La seva obra comprèn més de cinquanta volums.
Passió de Sant Mateu Presenta el sofriment i la mort de Crist segons l'evangeli de sant Mateu. Amb una duració de més de dues hores i mitja és l'obra més extensa de l'autor. És una obra central de la música clàssica europea.
L'Oratori de Nadal BWV 248 és una agrupació de sis cantates que Johann Sebastian Bach estrenà entre el 25 de desembre de 1734 i el 6 de gener de 1735. Aquesta dilatació temporal és deguda al fet que no es tracta d'un oratori convencional sinó d'un conjunt de sis cantates destinades a commemorar les diferents festivitats que l'església luterana celebrava entre la diada de Nadal i la de Reis.
Ludwing Van Beethoven Considerat l'últim gran representant del classicisme vienès. Beethoven, en alemany, vol dir "remolatxa". El seu pare explotava el seu talent quan era petit. els últims anys de la seva vida va ser sord.
L'Oda a l'Alegria celebra l'ideal d'unitat i germanor de tota la humanitat. No és una cançó a part, és un tros de la simfonia número 9
La Simfonia núm. 9 en re menor op. 125 és la darrera simfonia de Ludwig van Beethoven, acabada a principis del 1824. És una de les obres més transcendentals i, en alguns fragments també més popular, de la història de la música.
Für Elise Per a Elisa WoO 59 (Für Elise, en alemany) una de les cançons més famoses de beethoven. Va ser originalment dedicada a Therese Malfatti von zu Dezza Rohrenbach
Show full summary Hide full summary

Similar

Test de signos musicales
mariajesus camino
Los Oficios de las Artes Escénicas Musicales
Ignasi Climent Mateu
Los sonidos según sus ondas sonoras
mariajesus camino
DICTADO RÍTMICO 4 TIEMPOS
mariajesus camino
Elementos de la música
martha.celorio
¿CUÁNTOS INSTRUMENTOS CONOCES?
Estrella Roba Rodríguez
La Edad Media en la Música
martha.celorio
INSTRUMENTOS DE PERCUSIÓN
Francisco José Figueroba Sánchez
Música del Renacimiento 1
Joshua Quiroz
LA MUSICA UN LENGUAJE UNIVERSAL
johanapascumal
05 - El canto gregoriano: notación
Jesús Aguado Álvarez