BACH I BEETHOVEN Arnau i Roger

rogergarciaperis
Flashcards by rogergarciaperis, updated more than 1 year ago
rogergarciaperis
Created by rogergarciaperis over 6 years ago
132
0

Description

Música Flashcards on BACH I BEETHOVEN Arnau i Roger, created by rogergarciaperis on 01/28/2014.
Tags

Resource summary

Question Answer
JOHANN SEBASTIAN BACH 1685 - 1750 Fill d'una família de grans músics. Dos-cents catorze anys després de la seva mort se li proclama com el més gran dels artistes de tots els temps i va servir d'inspiració grans compositors com ara: Mozart i Beethoven. La seva obra comprèn més de cinquanta volums.
Passió de Sant Mateu Presenta el sofriment i la mort de Crist segons l'evangeli de sant Mateu. Amb una duració de més de dues hores i mitja és l'obra més extensa de l'autor. És una obra central de la música clàssica europea.
L'Oratori de Nadal BWV 248 és una agrupació de sis cantates que Johann Sebastian Bach estrenà entre el 25 de desembre de 1734 i el 6 de gener de 1735. Aquesta dilatació temporal és deguda al fet que no es tracta d'un oratori convencional sinó d'un conjunt de sis cantates destinades a commemorar les diferents festivitats que l'església luterana celebrava entre la diada de Nadal i la de Reis.
Ludwing Van Beethoven Considerat l'últim gran representant del classicisme vienès. Beethoven, en alemany, vol dir "remolatxa". El seu pare explotava el seu talent quan era petit. els últims anys de la seva vida va ser sord.
L'Oda a l'Alegria celebra l'ideal d'unitat i germanor de tota la humanitat. No és una cançó a part, és un tros de la simfonia número 9
La Simfonia núm. 9 en re menor op. 125 és la darrera simfonia de Ludwig van Beethoven, acabada a principis del 1824. És una de les obres més transcendentals i, en alguns fragments també més popular, de la història de la música.
Für Elise Per a Elisa WoO 59 (Für Elise, en alemany) una de les cançons més famoses de beethoven. Va ser originalment dedicada a Therese Malfatti von zu Dezza Rohrenbach
Show full summary Hide full summary

Similar

Los Oficios de las Artes Escénicas Musicales
Ignasi Climent Mateu
Test de signos musicales
mariajesus camino
03 - La ópera en el barroco
Jesús Aguado Álvarez
Los sonidos según sus ondas sonoras
mariajesus camino
07 - La música profana: Intérpretes
Jesús Aguado Álvarez
03 - La música profana en el Renacimiento
Jesús Aguado Álvarez
04 - La música religiosa en el Renacimiento
Jesús Aguado Álvarez
géneros, formas, estilos clasicismo
virginia chacon perez
Xéneros musicais
Sol López Tarrío
géneros, formas, estilos romanticismo
virginia chacon perez
géneros, formas, estilos e. media y renacimiento
virginia chacon perez