El basquet

Description

De la Meritxell
cheldilan
Flashcards by cheldilan, updated more than 1 year ago
cheldilan
Created by cheldilan almost 8 years ago
12
0

Resource summary

Question Answer
Que es la táctica? La táctica es una estrategia. Es una táctica planeada para poder Guallar
Que es la durada ? Una durada es cuan un partit de basquet es compon de quatre temps , de 10 minuts de durada cadascun .Amb un descans de 10 minuts
Com es fa els passos ? Es produiex cuan un jugador aixeca de terra amb el peu de pivot abans de fer butar la pilota o de passar-la .Nomes el pode aixecar-lo per saltar
Com se te que llanÇar ? El llançament lliure es el primer que se apren. El jugador agafa la pilota amb les dues mans , pero nomes impulsas amb una ma .
Com es fa el bot Primer de tot es te que desplazarse pel camp quan tenen la pilota els jugadors l`han d`anar fent botar las pilota acompanyant-la amb la ma .
ON es va originar el basquet ? El basquet es va coneixer a Europa gracies als soldats americans que participaven en la guerra mundial . Fou un esport d` exhibició als jocs olimpics .
Que es la pista del joc ? El basquet es pratica en un camp retangular de 28 por 15 metros de mitjana es divideix en dues meitats
Són el jugadors de la major alçaria de l`equip es responsabilitzen d`agafar els rebots quan la pilota no ha entrat a la cistella .Han de ser bons tiradors.
Que son alers ? Tenen una bona técnica , i encert en el llaçament exterior tambe dominen el bot per poder penetrar fins a la base .
PUntació Cada cop que s` encistella la pilota s`anoten dos punts ,en el mercador si el llaçament a fet des de mes enllá , de la pilota se anota tres punts anotats.
Show full summary Hide full summary

Similar

Basquetbol
migue_reyes93
DEPORTES EXTREMOS
francisco machado
BALONCESTO
gabriela.sinapova
Basquet
cheldilan
DEPORTES
Vicente Tomala
LOS DEPORTES
Darwin Gomez Apaza
BALONCESTO
abenitoleon2000
Lanzamiento
Ignacio Hernandez
Kyrie Irving
Axel Acosta