LA RESISTÈNCIA II

Álvaro Fernández Sánchez
Mind Map by Álvaro Fernández Sánchez, updated more than 1 year ago
Álvaro Fernández Sánchez
Created by Álvaro Fernández Sánchez almost 5 years ago
1
0

Description

HECHO MUY A FONDO CON UN POWERPOINT HECHO EN CATALAN
Tags

Resource summary

LA RESISTÈNCIA II
1 4. CLASSIFICACIÓ DELS ESPORTS EN FUNCIÓ DEL TIPUS DE RESISTÈNCIA. ESPORTS AERÒBICS: L'esquí de fons, la marató. ESPORTS ANAERÒBICS: Un combat de judo, un assalt d'esgrima. ESPORTS MIXTES: Waterpolo, hoquei sobre herba.
2 5. COM ENTRENEM LA RESISTÈNCIA? EXERCICIS GENÈRICS: Es fan per mantenir una bona condición física. EX: Passejar el mar en patí, fer una excursión en bicicleta. EXECRAIS ESPECÍFICS: S'adapten a cada esport. EX: Jugar un partir de bàsquet, fer sprints de 200 m.
3 6. SABIES QUÈ? Fent dos entrenaments de 30' per setmana, durant 3 mesos, podem augmentar la nostra resistència aprximadament, un 25%!!
4 1. QUÈ ÉS? És la capacitat que ens permet: Mantenir un esforç físic durant un temps prolongati recuperar-nos més ràpidament després de fer exercici.
4.1 RESISTÈNCIA AERÒBICA
4.1.1 VOLUM: Elevat, més de 3'. INTENSITAT: Entre el 40% i el 70%. O2: Suficient o superior al que es necessita. FC: Oscil·la entre 120 i 160 pulsacions per minut (PPM). EXEMPLES: Proves de 5.000 i 10.000 m en atletisme. Etapa de 140 km en bicicleta
4.2 RESISTENCIA ANAERÒBICA
4.2.1 VOLUM: menys de 3'. INTENSITAT: Entre el 805 i el 90%. O2: Inferior al que necessita. FC: Oscil·la entre 170 i 190 pulsacions per minut (PPM). EXEMPLES: Proves de 100 i 200 m en atletisme. 100 m lliures natació.
5 3. PER QUÈ HEM DE TREBALLAR LA RESISTÈNCIA. Per poder mantener una bona condición física durant la temporada el esportistes tremolen primer la resistencia aeròbica i después la anaerobia per obtener els següents beneficis
5.1 Mantenir el ritme adequat durant totes les competicions.
5.2 Retardar l'aparició de la fatiga.
5.3 Poder entrenar-se més temps i a més intensitat.
5.4 Ajudar a mantenir i millorar la nostra salut!
6 2. COM ES CLASSIFICA? VOLUM: Expressa la durada de l'activitat en temps (min), distància (km), nombre de repeticions o sèries. INTENSITAT: És la quantitat de força o energia que fa servir l'esportista respecte al seu màxim rendiment, quan fa una activitat. Es mesura a partir del control de la (FC) i de saber quin és el nostre % respecte a la (FC) màx. OXIGEN: Disposem se grans cantitats, podrem realitzar treballs de llargadurada i si ens dalta, l'activitat serà breu.
Show full summary Hide full summary

Similar

SMART TV Informática 2
Iván Andrés
SMART TV
Iván Andrés
SMART TV
Iván Andrés
TRASTORNO DE LA AFECTIVIDAD
María del Rosario Carlos Isidro
Programas gubernamentales de Apoyo al sector empresarial
LILIANA WANDA CARBAJAL ILLA
TRASTORNO DE LA AFECTIVIDAD
María del Rosario Carlos Isidro
Programas gubernamentales de Apoyo al sector empresarial
josue lopez
FINAL Programas gubernamentales de Apoyo al sector empresarial
josue lopez
MAPA MENTAL SERVICIO AL CLIENTE
Belfit Silva
FACTORES QUE INTERVIENEN EN EL MARKETING
Juan Carlos Pimiento Lancheros
FACTORES QUE INTERVIENEN EN EL MARKETING
belen garcia romeu