Funcions financeres

Description

ocupacional MOS Excel 2010 (Funcions Excel 2010) Note on Funcions financeres, created by jgfont on 19/06/2014.
jgfont
Note by jgfont, updated more than 1 year ago
jgfont
Created by jgfont almost 10 years ago
504
0

Resource summary

Page 1

Aquesta funció s'utilitza per calcular la quota d'un préstec amb un interès i pagaments constants.Sintaxi:=PAGAMENT(Taxa;Nper;Va;[Vf];[Tipus])Castellà:=PAGO(Tasa;Nper;Va;[Vf];[Tipo])ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Va: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Vf: Opcional. És el valor futur o un saldo en efectiu que es vol aconseguir després d'efectuar l'últim pagament. En un préstec seria una quota residual. Si s'omet l'argument vf, se suposa que el valor és 0 (és a dir, el valor futur d'un préstec és 0).Tipus: Opcional. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.EXERCICI: prestec_.xls

Retorna el pagament sobre el capital d'una inversió durant un període determinat basant-se en pagaments periòdics i constants, i en una taxa d'interès constant.Sintaxi:=PAGPRIN(taxa;període;nper;va;[vf];[tipus])Castellà:=PAGOPRIN(tasa; período; núm_per; va; [vf]; [tipo])ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Període: Obligatori. El període per al qual es vol calcular l'interès; ha d'estar entre 1 i el màxim de número de períodes (pagaments).Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Va: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Vf: Opcional. És el valor futur o un saldo en efectiu que es vol aconseguir després d'efectuar l'últim pagament. En un préstec seria una quota residual. Si s'omet l'argument vf, se suposa que el valor és 0 (és a dir, el valor futur d'un préstec és 0).Tipus: Opcional. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.

NOTA. El resultat d'aquesta funció apareix en signe negatiu. Si el volem amb valor positiu, hem d'afegir davant del Va el signe "menys": =Pagament(Taxa;Nper;-Va;Vf;Tipus)

Retorna l'interès pagat en un període específic per una inversió basant-se en pagaments periòdics constants i en una taxa d'interès constant.Sintaxi:=PAGI(taxa;període;nper;va;[vf];[tipus])Castellà:=PAGOINT(tasa; período; núm_per; va; [vf]; [tipo])ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Període: Obligatori. El període per al qual es vol calcular l'interès; ha d'estar entre 1 i el màxim de número de períodes (pagaments).Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Va: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Vf: Opcional. És el valor futur o un saldo en efectiu que es vol aconseguir després d'efectuar l'últim pagament. En un préstec seria una quota residual. Si s'omet l'argument vf, se suposa que el valor és 0 (és a dir, el valor futur d'un préstec és 0).Tipus: Opcional. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.

NOTA. El resultat d'aquesta funció apareix en signe negatiu. Si el volem amb valor positiu, hem d'afegir davant del Va el signe "menys": =PAGI(taxa;període;nper;-va;[vf];[tipus])

Retorna la quantitat d'interès pagat d'un préstec entre els arguments per_inicial i per_final.Sintaxi:=PAGO.INT.ENTRE(taxa;núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipus)Castellà:=PAGO.INT.ENTRE(tasa; núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipo)ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Vp: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Per_inicial: Obligatori. El primer període del càlcul. Els períodes de pagament es numeren començant per 1.Per_final: Obligatori. L'últim període del càlcul.Tipus: Obligatori. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.

NOTA. El resultat d'aquesta funció apareix en signe negatiu. Si el volem amb valor positiu, hem d'afegir davant del nom de la funció el signe "menys":=-PAGO.INT.ENTRE(taxa;núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipus)

Retorna la quantitat acumulada de capital pagat d'un préstec entre els períodes (per_inicial i per_final).Sintaxi:=PAGO.PRINC.ENTRE(taxa;núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipus)Castellà:=PAGO.PRINC.ENTRE(tasa; núm_per; vp; per_inicial; per_final; tipo)ARGUMENTS:Taxa: Obligatori. És el tipus d'interès del préstec. Si la taxa és anual s'ha de dividir pel número de pagaments que es fan durant un any.Nper: Obligatori. És el nombre total de pagaments del préstec.Vp: Obligatori. És el valor actual, o la quantitat total d'una sèrie de futurs pagaments. El capital prestat.Per_inicial: Obligatori. El primer període del càlcul. Els períodes de pagament es numeren començant per 1.Per_final: Obligatori. L'últim període del càlcul.Tipus: Obligatori. És el nombre 0 (zero) o 1 i indica quan vencen els pagaments.

Mostra d'un quadre d'amortització d'un préstec.Utilitza les cinc funcions financeres exposades més de la funció condicional SI (....)Enllaç.

pagament

pagi

pago.int.entre

pagprin

pago.princ.entre

Show full summary Hide full summary

Similar

Funcions Excel 2010
jgfont
A-level French Vocabulary
Andrea Leyden
CUMULATIVE FREQUENCY DIAGRAMS
Elliot O'Leary
A Christmas Carol Quotes
0serenityrose0
Attachment - Psychology - Flash Cards
Megan Price
Life in Germany
Ben C
Theories of Religion
Heloise Tudor
Unit 1 flashcards
C R
PSBD TEST # 3
yog thapa
Acids and Bases
Sarah Egan
Historical Context of The Handmaid's Tale
Summer Pearce