GRÈCIA

emmahurtado
Note by emmahurtado, updated more than 1 year ago
emmahurtado
Created by emmahurtado over 6 years ago
5
0

Description

Apunts per l'examen.

Resource summary

Page 1

GRÈCIA: INICI DE LES CIVILITZACIONS. ELS PRIMERS EXPLORADORS.1. GEOGRAFIA:Grècia té un relleu molt accidentat, és a dir: Tenia moltes muntanyes, illes, costes. i això feia que no si pogués conrear. Van haver de anar pel Mar Egeu, cap a altres països per intercanviar el seu peix i la artesania, per blat. A causa d'això van acabar sent uns grans navegants.

2. CIUTATS I ESTATSA Grècia i van haver dues ciutats molt importants: Atenes i Esparta.Grècia estava composta per petites polis, les polis eren petits estats, formats per cada ciutat/poblat i les terres que l'envolten. Cada ciutat tenia el seu propi rei/governant, una Àgora (plaça pública), l'Acropoli (lloc elevat) i la zona residencial.

3. ETAPES DE GRÈCIA3.1 Època Arcaica: Micenes.2000 a.C - Època de bronze. Tenen molta activitat comercial. Construcció de ciutats: Van aconseguir fer el primer arc, la Porta dels Lleons i apareix la metal.lurgia, el ferro. Hel.leade: Anomenem així a tota la zona d'illes del mar Egeu (actual Grècia) La 1ra capital de Grècia va ser Micenes.

Show full summary Hide full summary

Similar

Mapa conceptual de ciudadania
Daniela GARCES GONZALEZ
Fitxes per estudiar el Bloc 3 de Socials: Ahir
Andreu Mercadal Cifre
Historiografía Griega
Nuria Romera Bermejo
ARTE DE GRECIA
José Ortega
Análisis Meteorológico
Zé Illarick Balarezo Salgado
ARTE DE GRECIA ESQUEMA
mpaz perez
ARTE DE GRECIA
Alex Velazquez
ARTE DE GRECIA
Elena Perez Sanz
TERCER QUIZ DE FILOSOFÍA
Tomas Villanueva