< >
Join now to discover more
or create your own Mind Maps
Mind map
GoConqr is a social learning network with free tools, resources, courses and groups.
already a member? Log in
Stickman
Stickman-run
Icon_fullscreen
fidan.qerimi
Mind Map by , created about 3 years ago

KY Projekt Paraqet Prejardhjen e Amisheve te Presheves. Projekti eshte vizatuar ne vitin 1999 ne Presheve. Familja Amishi rrjedh prej Shkodres. Brezat qe jane paraqitur ne kete projekt jane te nxjerra prej shenimve qe kane lane pleqet tane te Presheves, Strezovcit, dhe Kumanoves te cilet te dhena i kane percjellur brez pas brezi. Familja Amishi eshte nje nder familjet me te vjetra te Presheves, per kete flasin edhe shume gjera te vjetra siq eshte Dardha e Amishit,Livallet e Amishit, Dushku

Eye 17
Pin 0
Balloon-left 0
Tags No tags specified
fidan.qerimi
Created by fidan.qerimi about 3 years ago
Close