Activitat 41: El feudalisme:

Descrição

Mapa Mental sobre Activitat 41: El feudalisme:, criado por Alicia Sobanski Sanchis em 05-03-2015.
Alicia Sobanski Sanchis
Mapa Mental por Alicia Sobanski Sanchis, atualizado more than 1 year ago
Alicia Sobanski Sanchis
Criado por Alicia Sobanski Sanchis aproximadamente 9 anos atrás
199
0

Resumo de Recurso

Activitat 41: El feudalisme:
  1. Orígens del feudalisme :
    1. El feudalisme és el sistema social, econòmic i polític, es va desenvolupar a Europa ( entre els segles IX i XII). Aquest consepte s'aplica a la relació de vassallatge ( es instituïen obligacions mútues entre un senyor i un vassall ). El feudalisme va constituir l'eix de l'organització política i social d'Europa occidental durant tota l'Edat Mitjana, i en algunes zones es va perllongar, almenys en els seus àmbits econòmic i social (durant l'edat moderna ).
      1. IMATGE
      2. El feudalisme europeu va tindre com a conseqüències les grans invasions germàniques sobre el món romà, aquestes van conduir a la fusió de dues societats (la societat romana i la societat bàrbara).
        1. Durant l'imperi de Carlemany (742-814) es va constituir el primer intent de crear un nou ordre. A la mort de Carlemany, van seguir altres commocions, produïdes en gran part per les noves invasions; les dels víkings, els eslaus, els hongaresos, etc.., aquestes invasions va designar el debilitament de l'imperi Carolingi (ja que els seus successors no van ser capaços d'administrar ).
          1. Organització de l'imperi carolingi. Feudalisme inicial o feudalisme carolingi.
          2. La quasi desaparició de l'Imperi Carolingi va amenaçar en acabar amb Europa, en una situació d'anarquia, en la qual és van transformar generals de tipus econòmiques, socials i polítiques
            1. Al caure les ciutats és va disminuir el comerç internacional, reduir l'ús de la moneda i la terra és va quedar com la principal riquesa, tambe es va produir la pèrdua d'autoritat dels poders centrals amb el desplaçament de l'organització burocràtica.
              1. IMATGE
            2. Els reis van deixar en mans dels comtes i marquesos la defensa dels seus territoris. La població espantada va veure que aquests nobles eren la seua única protecció, lentament es va formar una nova ordre, el feudalisme.
              1. el feudalisme.
            3. Normands, víkings i hongaresos: En Europa, al segle IX, va ser víctima de noves invasions, ( des del nord van arribar els normands i els víkings, que després assolar els ports remuntar cap a l'interior del continent ).
              1. Les primeres incursions normandes van tenir lloc durant el regnat de Carlemany, a part de les invasions més importants es van produir en la segona meitat del segle IX.
                1. Els víkings (dividits en suecs, danesos i noruecs): procedents d'Escandinàvia, van aparèixer cap a l'any 800, en diferents punts d'Europa. Aquests atacs és van sumar els hongaresos ( poble de l'Àsia Central ), que és van abatre sobre Europa seguint la ruta dels huns fins al riu Danubi, aquests van marxar fins a França.
                  1. Els reis carolingis van ser incapaços de defensar els seus súbdits. Els nobles van construir castells i fortaleses; les ciutats van tornar a ser emmurallades i els camins és van tornar perillosos per al habitants, tots anhelaven la protecció i aquesta només podia ser lliurada per els nobles.
                    1. IMATGE

              Semelhante

              2. Poderes administrativos
              marcusmoskao
              Guia para Estudar Física
              Alessandra S.
              Revisão Para o ENEM em 20 dias
              GoConqr suporte .
              História da Filosofia - Período Socrático (fácil)
              Daniel Vieira Inácio
              Teorias da Personalidade
              DaianaDecker
              Matemática e suas Tecnologias
              Antonio Sávio
              GEOMETRIA ESPACIAL
              Larissa Teixeira
              Como ler um artigo científico?
              raquel.schneider
              Direito Constitucional e Administrativo
              Maria José
              Grupos de GoConqr - Guia do usuário
              GoConqr suporte .
              Metodologias Ativas
              Jussara Seidel