handbol

Descrição

Handbol
Marc Begué
Slides por Marc Begué, atualizado more than 1 year ago
Marc Begué
Criado por Marc Begué mais de 8 anos atrás
128
1

Resumo de Recurso

Slide 1

    Al 1915, el alemán Max Meiser va crear les normes de “Tüball”;  que es considerat el vertader precursor de l'Handbol Al 1918. Els germans  Karl Schelenz y Karl Dieser van perfeccionar el Türball i van establir el primer reglament d'un nou esport: l'handbol. L'handbol primitiu jugàven 11 jugadors per equip en un camp de futbol, més endavant es va reduir el nombre de jugadors a 7 i es decidí jugar en recintes tancats per evitar les inclemències del temps i el fred. L'handbol va ser olímpic per primera vegada al 1936 a Berlin però després va desaparèixer fins les Olimpiades de Munich 1972.  
    1. HANDBOL. LA HISTÒRIA
    Rubrica: : Fotografia d'un dels,primers partits disputats

Slide 2

    2. HANDBOL. EL terreny de joc
    Es rectangular de 40 m de llarg y 20 m de ample. Te una línia central que divideix el camp en 2 meitats.La línia contínua situada a 6 metres de la porteria delimita l'àrea de porteria. (zona probida pels jugadors atacants i defensors)També podem observar una línia discontínua a 9 m de la porteria anomenada àrea de cop franc. Presenta una línia a 7 metres de distància de la porteria que es el punt de penal. A 4 metres una petita marca que determina fins on pot sortir el porter per intentar aturar el penalLes porteries tenen 2 metres d'alt per 3 metres d'ample.
    Rubrica: : PISTA D'HANDBOL

Slide 3

    3. COM ES JUGA
    L'objectiu és introduir la pilota dins la porteria contraria, s'enfronten 2 equips de 7 jugadors/es i només es poden utilitzar les mans.El partit s'inicia des de'l mig del camp i te una durada de 60 minuts (2 parts de 30 min) amb 10 minuts de descans. En competicions internacionals i eliminatòries, en cas d'empat, es juga una pròrroga de 10 minuts (2 parts de 5 minuts).Es poden fer els canvis que es vulguin durant el transcurs del partitEl joc es controlat per dos àrbitres

Slide 10

Semelhante

Matemàtiques, fraccions pag. 64-69
Marc Begué
Bàsquet
Albert Torronter
Test Infantil 1
edfm13
Sistema Solar
Marc Begué
1_Test Infantil 1
edfm13
Princípios do Direito Tributário
Jessica Midori
LICITAÇÕES
roberta.dams
Behaviorismo - Skinner
Suliane Makelry
Farmacologia
B F