Gedminų komanda

Description

Mūsų komandos pristatymas
Saulius Rudelis
Slide Set by Saulius Rudelis, updated more than 1 year ago
Saulius Rudelis
Created by Saulius Rudelis over 8 years ago
138
0

Resource summary

Slide 1

Slide 2

    Aš Raminta Sidaravičiūtė iš Klaipėdos Gedminų progimnazijos 8e klasės. Esu mokinių tarybos pirmininkė, aktyvi mokyklos bendruomenės narė, linksma, draugiška. Lankau šokius bei fotografiją. Laisvalaikiu mėgstu skaityti, žiūrėti filmus ar serialus, būti su draugais. Dalyvaudama mokyklos tarptautiniuose projektuose jau spėjau nuvykti į Ispaniją bei Rumuniją. Kelionės buvo nuostabios bei įsimintinos. Susipažinau su šių šalių kultūra, įsigijau naujų draugų.

Slide 3

    Caption: : Čia aš!!!!
    Aš esu Aistė Galminaitė. Man vienuolika metų ir esu iš Klaipėdos. Mokausi Klaipėdos Gedminų progimnazijoje, 5a klasėje. Labai mėgstu kalbėti angliškai, dainuoti, šokti, groti su pianinu.

Slide 4

    Esu Dominykas, man yra 14 metų. Gyvenu Klaipėdoje. Mokausi Klaipėdos Gedminų progimnazijoje. Mano hobis yra programavimas, sportas. Lankau aikido. Laisvalaikį mėgstu leisti su draugais.

Slide 5

Slide 6

    Aš esu Gabija Judickaitė. Man yra 14 metų. Gyvenu Klaipėdoje, Lietuvoje. Einu į Gedminų progimnaziją, 8 klasę. Mokykloje mokinuosi gerai. Namuose turiu augintinį – šuniuką Gučį. Jis yra mano geriausias draugas. Labai mėgstu keliauti. Buvau nuvykusi į Švediją, Latviją, Lenkiją, Vokietiją, Čekiją, Bulgariją, Turkiją, Vengriją, Slovakiją, Rumuniją. Labai mėgstu šokti. Šokiai yra vienas mėgstamiausių užsiėmimų. Šoku jau 8 metus. 

Slide 7

Slide 8

    Sveiki, mano vardas Benas.Man yra 12 metų. Gimiau 2003 metais vasario 22 d. Joniškio mieste. Mano hobis  yra futbolas. Dar patinka žaisti kvadratą, krepšinį ir važinėti dviračiu. Laisvalaikiu patinka piešti grafiti, žaisti kompiuterinius žaidimus, klausytis muzikos. Užaugęs norėčiau būti odontologu. Svajoju turėti šunį.

Slide 9

Slide 10

Slide 11

Slide 12

    Mano vardas Andrea.  Man 12 metų. Mano gimtadienis liepos 23 dieną. Aš gimiau Ispanijoje. Mano hobbis yra šokiai. Aš nemėgstu žiūrėti televizorių ir žaisti tenisą. Man patinka dainuoti, piešti, šokti.

Slide 13

Slide 14

    Sveiki! Aš vardu Gabrielė. Man yra 11 metų. Mano gimtadienis yra lapkričio 5 dieną. Mokausi Klaipėdos Gedminų progimnazijoj. Einu į 6 klasę. Lankau teatrą (penktus metus), tai ir yra mano hobis. Laisvalaikiu neatsisakau knygos ar kelionių.
    Caption: : Mano nuotrauka, kai švenčiau savo 11 gimtadienį

Slide 15

Show full summary Hide full summary

Similar

a christmas carol
maha.als10
Quizz PAM O COST
Anass ECP
Quizz Process com
Anass ECP
Quizz Définir le phasage des projets
Anass ECP
Quizz Maîtrise des risques et des opportunités
Anass ECP
Interviews
Rachel Elmslie
PC3 : Organiser les projets - NEW
Anass ECP
Developing your questionnaire
Rachel Elmslie
Final Year Project Book Notes
cocacolai
Our Story
Natalia R
TOURIST AGENCY Sm@rt Stuff Oostende
smart stuff