ПРИЯТЕЛСТВО - МИНИ ПРОЕКТ "ЗАЕДНО"

Description

МИНИ ПРОЕКТ "ЗАЕДНО" - СТИХОВЕ, ПЕСНИ, МАТЕРИАЛИ МОСТ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО МЕЖДУ ДЕЦАТА ОТ ГРУПА"ЧЕРВЕНА ШАПЧИЦА4,"МОРЯЧЕ","ПРИЯТЕЛИ" - 2015 ГОД.
Пепа Чавдарова
Slide Set by Пепа Чавдарова, updated more than 1 year ago
Пепа Чавдарова
Created by Пепа Чавдарова over 8 years ago
3969
0

Resource summary

Slide 1

Slide 2

Slide 3

    МИНИ ПРОЕКТ - ЗАЕДНО ЧЕРВЕНИ ШАПЧИЦИ, МОРЯЧЕТА И ПРИЯТЕЛИ - ЗАЕДНО Мост на приятелството между децата от група ,, Червена шапчица''при ЦДГ ,, Ален мак '' - град Горна Оряховица, група ,, Моряче '' при ЦДГ20 ,, Златното ключе '' - град Бургас, и група ,, Приятели " "при ЦДГ ,, Слънчев дом '' - Търново Държава Държава град албена Велико албена   Цел на английски английски проекта:Цел на проекта: Да се открият нови възможности за формиране на умения за общуване между децата на възраст 4-5 КАТО Основа за ГОДИНИ културно Поведение и пълноценно Развитие на английски Детската личност.
    З адачи, които ще се реализират: 1. Овладяване на умения за представяне и описване на себе си, семейството и приятелите. 2. Сравняване с връстници- външен вид, емоционално състояние, постъпки, поведение в ежедневна и празнична среда. 3. Регулиране на поведение съобразно общоприети норми и правила за етикетно общуване с околните. 4. Възпитаване на уважение и привързаност към връстници, на желание за активно взаимодействие с тях, възпитаване на симпатия, вежливост и добронамереност към различието на другите.

Slide 4

Slide 6

Show full summary Hide full summary

Similar

БДП - СТИХОВЕ И ПЕСНИ
Пепа Чавдарова
ЗЕЛЕНЧУЦИ
Пепа Чавдарова
СЕМЕЙСТВОТО
Пепа Чавдарова
КАК РАСТАТ ПЛОДОВЕТЕ
Пепа Чавдарова
В ЦАРСТВОТО НА ПЛОДОВЕТЕ
Пепа Чавдарова
ЗА ПЛОДОВЕТЕ
Пепа Чавдарова
ПРАВИЛА ЗА ПОВЕДЕНИЕ НА ГРУПА МОРЯЧЕ
Пепа Чавдарова
Как да използваме You Tube при обучението на децата
Рада Стефанова
Делфинско лято 2018
ГРУПА ДЕЛФИНЧЕ
ЗЕЛЕНЧУЦИ
stella Stefanova
БДП - СТИХОВЕ И ПЕСНИ
Kristina Slaveykova