PROJECTE SOCIALS SEGONA EVALUACIÓ

Description

Slide Set on PROJECTE SOCIALS SEGONA EVALUACIÓ , created by paulisanmo on 27/01/2016.
paulisanmo
Slide Set by paulisanmo, updated more than 1 year ago
paulisanmo
Created by paulisanmo about 8 years ago
32
1

Resource summary

Slide 1

              ENERGIES NO RENOVABLES
    És aquella font d'energia que una vegada exhaurida no es podrà o serà molt costós i difícil tornar a ser aconseguida. El carbó, el petroli i el gas natural són fonts d'energia no renovables.

Slide 2

                               CARBÓ
    És un combustible fòsil d'alt poder calorífic de color negre, molt ric en carboni. És una substància d'origen vegetal, procedent de la transformació de grans quantitats de vegetals que varen viure durant el període del carbonífer. Està format per elements com el sofre, hidrogen i oxigen. Els tipus de carbó que hi ha són:  el carbó mineral i el vegetal. Del carbó vegetal existeixen moltes diferències que depenen de la forma en que se fabrica i la matèria prima  que s'utilitza.

Slide 3

                               PETRÒLI
    Líquid de color oscur que és més lleuger que l'aigua. És un compost químic complex que conté parts sólides, líquides i gaseoses. És presenta de forma natural en depòsits de roca sedimentària d'origen marí. Està format per una xicoteta proporció de nitrògen, oxígen i alguns metals.

Slide 4

                        GAS NATURAL
    El gas natural procedeix de la fermentació de la matèria orgànica acumulada entre els sediments. Està compost per una mescla d'hidrògen, butà i altres gasos en proporcions variables. Es troba en la naturalesa formant bosses en l'interior de la Terra, algunes vegades heu fa soles i altres vegades amb companyia del petroli.

Slide 5

    AVANTATGES E INCONVENIENTS
                                               AVANTATGES-Tenen un preu més baix que les renovables i per això són fonts que s'utilitzen molt en paisos en via de desenvolupament i paisos pobres.-El petroli genera combustibles( gasolina d'automòvils...), i també genera una gran quantitat de productes derivats del petroli com per exemple el gas natural.
                INCONVENIENTS-El principal inconvenient és que són no renovables i amb el temps se gastarán, i  els éssers humans podem sofrir una  falta d'energia en un  futur. -La crema de combustibles fòsils genera la contaminació del aire perjudicant la salut de les persones.

Slide 6

    PROBLEMES MEDIAMBIENTALS
    Un dels problemes mediambientals més greus que està provocant el sistema energètic és l'efecte d'hivernacle, conseqüència de l'emisió del diòxid de carboni generat en la utilització de combustibles fòssils i que provoca un augment de la temperatura en tot el planeta que pot provocar greus conseqüències. La energia nuclear es va arribar a presentar com un solució  però sols ha generat una sèrie de problemes de difícil solució.

Slide 7

    COM S'OBTENEN?
      Les fonts d'energia no renovables s'obtenen de la naturalesa però es troben en quantitats molt limitades, que una vegada totalment consumides no poden sustituirse  ja que no hi ha ningún sistema de producció d'extracció economicament viable. El carbó s'extrau de les mines que es troben en la naturalesa.

Slide 8

    PAÏSOS RICS EN AQUESTES FONTS
      Els principals  països rics en energies no renovables són:-Iran: Té millons de barrils de reserves probades de petroli i també de gas natural.-Rússia: Té millons de reserves probades de carbó.-Veneçuela: Té 297.600 millons de barrils de reserves probades de petroli i 479 millons de reserves probades de carbó.
Show full summary Hide full summary

Similar

EBW: Onderwerp 1, Gr7 (KABV)
mvloch
Mapa Conceptual de Liderazgo
gabbi.mendoza
Biology B1.3
raffia.khalid99
FUNCTIONALIST ROLE OF EDUCATION
ashiana121
Test your English grammar skills
Brad Hegarty
Introduction to the Atom
Sarah Egan
Tips for Succeeding on the Day of the Exam
Jonathan Moore
1PR101 2.test - Část 13.
Nikola Truong
Study tips/hacks
Sarah Biswas
Diseño de Software
Verny Fernandez
Účto Fífa 2/6
Bára Drahošová