les creences primitives: les divinitats

brendy.santana
Slide Set by , created almost 4 years ago

treball i proba de conceptes pels alumnes de primer ESO de socials curs 2015-2016 pregunta: quines són les primeres divinitats Brendy Stacy Santana Peña

28
0
2
Tags
brendy.santana
Created by brendy.santana almost 4 years ago
HINDUISMO
Natacha Ramirez
GCSE PE - 8
lydia_ward
SCLY 2 - Education - Topic 1 - Class (AQA AS sociology)
Tahlie
Les creences Primitives: El culte els abantpasats
andrea.amaya
La fertilitat a l'ésser humà primitiu
alon.gomez
Treball Música
mrodrig1659
les creences de la preistoria
marc.garciar2287
FENÓMENO RELIGIOSO
DANIELA ESTEFANIA TORRES GARCIA

Slide 1

         LES DIVINITATS
                                                                                 BRENDY I LAIA

Slide 2

  LES DIVINITATS I ELS ELEMENTS
   Els homes primitius tenien divinitats naturals.Els primers éssers humans intentaven explicar-se els molts misteris de la naturalesa com el foc: volcà, l'aigua: els Tsunamis, l'aire: els terra-tremors, la Terra :sequeres  etc.

Slide 3

  Foc         
  El domini del foc pels primers humans va ser un punt de referència a la evolució humana i en la cultural. També gracies al foc van poder començar a menjar el aliments cuits i protegir-los a la nit dels depredadors.Un canvi important en la conducta dels humans va ser  conseqüència del control del foc i la seva llum.

Slide 4

  L'aigua
  L'aigua ells la veien com nosaltres les veiem en diferents elements.Sòlid com les glaceres.Líquid com l'aigua que veiem en el mar.Gasos com la neu.

Slide 5

  L'AIRE
  En la prehistoria creien en l'aire perque igual que els altres elements no ho podien entendre ni explicarso sobretot que podia passar com per exemple si venia un tornado.

Slide 6

  LA  TERRA
  la terra es molt important per que es com la mare (per explicaro d'alguna manera), la necessitem per la vegetació.En el neolític era un dels elements més importants encara que tambe creien en més elements naturals.