GoConqr hat ein neues Design! Sag uns, wie es dir gefällt.

Modul 5 von 13 · Text

OCR GCSE MATHS NOVEMBER 2018: PAPER 2 FOUNDATION

Favour Osibodu

notes:

Question 1 )

a) you know how to answer this question

b) 2

Question 2 )

a)  6

12 / 2 = 6

answer: 6

b) 1/5 = 0.2

8 x 0.2 = 1.6 

1.6 = 1 3/5

answer : 1 and 3/5

c)  1 - 1/6 =  5/6

3/5 - 5/6 = 7/30

Question 3 )

a) equiliteral

b)  i. rhombus

ii. rectangle

c)  5 faces and 8 edges

Question 4 )

a)   i.    1.22

answer:  1.22

ii.   1.3 - 1.13 = 0.17

answer: 0.17

iii.  8.47 / 7 = 1.21

answer: 1.21

b) 1.22

Question 5 )

a) i. 28

ii.  95

iii. 10kg = £4

4 x 180/10 = 72

answer: 72

b) the verticle scale is not linear

Question 6 )

36% =   36/100 =18/50 = 9/25

answer: 36% is bigger because when you convert to a fraction and simplify it is bigger than 7/20

Question 7 )

a) 3

b) 7 x7 = 49

answer: 49

c) 1/6

Question 8 )

£45 - £20 = £25

answer: £25

Question 9 )

a) x = y + 2

b)  d = C/ pi

Question 10 )

a) i.  x = 3

ii.  y = x

Question 11 )

770 / ( 5 + 4 + 2 ) = 70

5 x 70 = 350

4 x 70 = 280

2 x 70 = 140

answer : flour = 350g

                butter = 280g

               sugar = 140g

Question 12 )

a) 80 / 4 = 20

answer: 20

b) 20 x 40/2 = 400

Question 13 )

a) 3.16 x 10 to the power of - 3

b) 2 x 4 = 8

10 to the power 2   x   10 to the power of 5 = 10 to the power of 7

answer: 8 x 10 to the power of 7

Question 14 )

a) 19 and 31

b) 2,10.12

Question 15 )

a) 3x to the power of 2   +   xy    -   2y to the power of 2

b) 6x + 3d + cx + 5c = 10x + 17

6 + c = 10  c =4

3d + 5c = 17    d= -1

answer: c = 4 and d = -1

c) (x-2)(x-5)

answer: x = 2 and x =5

Question 16 )

a) 36 and 45

b) Even and Prime are not mutually exclusive. The correct answer is 8/12

Question 17 )

a)  57.8 - 54.2 = 3.6

3.6 / 0.3 = 12

answer: 12

b) the answer would be bigger

Question 18 )

a) 100 + 20 / 100

2400 x 1.2 = 2000

answer: 200

Question 19 )

Question 20 )

Question 21 )

pi x 6 to the power of 2 - pi x to the power of 2

answer: 36 pi  - pi x to the power of 2

my answers:

Anleitung

Um im Kurs weiterzukommen, sende einen Versuch dieses Quiz ab. Du kannst ihn nach der letzten Frage absenden.

Zum gewählten Modul

Feedback

Worum geht es?

Wie gefällt dir das neue Design?

Dein Eindruck