Situaciones

Description

Flashcards on Situaciones, created by Éva Ruppert on 25/02/2020.
Éva Ruppert
Flashcards by Éva Ruppert, updated more than 1 year ago
Éva Ruppert
Created by Éva Ruppert about 4 years ago
501
0

Resource summary

Question Answer
- A postát keresed, mert bélyeget szeretnél venni. - Meg kell kerülnöd ezt a teret, majd befordulsz az Isabel körútra, mész tovább egyenesen és a templom mellett van a posta.
- A főteret keresed, mert ott van a nyelviskola. - Végigmész ezen a sétányon, a végén van a metróállomás. A metróval mész 3 megállót, majd leszállsz a San Isidor utcában. A főtér ott van a közelben.
- Egy trafikot keresel, hogy buszjegyet vegyél. - A második utcánál balra fordulsz, mész egyenesen, az utca végén, a jobb oldalon van egy trafik.
- Egy bárt keresel, mert szeretnél inni egy kávét. - Egyenesen kell menned, aztán át a hídon, ott balra fordulsz. Abban az utcában van egy nagyon jó, olcsó bár.
- Egy szupermarketet keresel, mert szomjas vagy. - A közelben van egy. Egyenesen kell menned, aztán balra fordulni a harmadik keresztutcánál, és ott van a sarkon.
- El szeretnél menni a Szépművészeti múzeumba, hogy megnézd az új kiállítást. - Fel kell szállnod a 2-es metróra, menni két megállót, aztán átszállsz a 6-os villamosra és elmész a végállomásig. Az állomással szemben van a múzeum.
- Kérdezd meg, hol van a kórház, mert rosszul érzed magad. - A 32-es busszal kell menned a végállomásig. A buszmegálló szemben van. Itt a trafikban tudsz jegyet venni.
- Egy bankot keresel, mert pénz szeretnél váltani. - Át kell menned a téren, aztán jobbra kell fordulnod. Mész még 200 métert, a bank egy közért és egy gyógyszertár között van.
- Egy benzinkutat keresel, hogy benzint vegyél. - A lámpánál balra kell fordulnod, aztán egyenesen kell menned a Góngora utcán, majd az utca végén jobbra fordulsz. A sarkon van a benzinkút.
Show full summary Hide full summary

Similar

Causes of the Cold War Quiz
Fro Ninja
Spanish Vocab Flash Cards
Clarice Thorn
Definitions in AS chemistry
Stephen Cole
English Placement Test
CoachDanielDixon
GCSE AQA Biology - Unit 3
James Jolliffe
Lord of the Flies Quotes
Emma Payne
GCSE Chemistry C4 (OCR)
Usman Rauf
Memory: AS Psychology
rae_olamide_xo
Účto Fífa 4/6
Bára Drahošová
Organizadores Gráficos
Eunice Sabaján