4 FERRAMENTES DE TALL I DE REBAIXAR

Descripción

fitxes ferramentes tecnologia. Ferramentes de tall i de rebaixar
María Tirado
Fichas por María Tirado, actualizado hace más de 1 año
María Tirado
Creado por María Tirado hace más de 8 años
597
1

Resumen del Recurso

Pregunta Respuesta
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE TALL NOM: XERRAC ORDINARI FUNCIÓ: S’empra per a tallar llistons, posts i taulers gruixuts de fusta quan no cal molta precisió. L’acabat de la peça no és gaire bo, i després sempre cal polir-la.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE TALL NOM: XERRAC DE COSTELLA FUNCIÓ: Permet realitzar talls rectes i de precisió, especialment en llistons i peces de poca amplada.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE TALL NOM: SERRA DE MARQUETERIA FUNCIÓ: S’usa per a tallar peces de fusta de poc de gruix. Permet fer talls rectes, corbs o irregulars, interiors o exteriors. La direcció de tall ha de ser sempre perpendicular a la peça.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE TALL NOM: SERRA D'ARC FUNCIÓ: S’usa per a tallar metalls. Serveix per fer talls rectes no gaire llargs. S'utilitza quan els talls requereixen precisió.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE TALL NOM: TISORES DE XAPA FUNCIÓ: S'utilitzen per a tallar làmines blanes i flexibles de petit grossor. Amb elles es poden realitzar talls rectes, oblics o curvilinis.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE TALL NOM: CÚTER FUNCIÓ: Serveix per fer talls llargs i rectes en paper, cartró i làmines fines de materials tous. S’utilitza amb el regle metàl·lic, que li fa de guia. Abans de fer-lo servir, protegeix convenientment la taula.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE REBAIXAR NOM: ENFORMADOR I BADAINE FUNCIÓ: S'utilitza per a per a fer buits en la fusta colpejant-los amb una maça.. Un badaine és un enformador reforçat, amb fulla més gruixuda i estreta.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'UNIÓ NOM: GÚBIA FUNCIÓ: S'utilitza per a obrir forats de forma corba en la fusta, a causa que la seua fulla afilada és corbada.
Mostrar resumen completo Ocultar resumen completo

Similar

Test Diagnóstico de Informática Básica
victorlobato2009
TECNOLOGÍA TAREA
Denisse Alcalá P
Materiales de construccion
Diana Woolfolk
INSTRUMENTOS DE MEDIDAS Y SIMBOLOGÍA ELECTRICA - VOLTAJE.
Teresa Villa
Leyes de Kirchhoff (Voltaje y corriente)
dianamardp
DISPOSITIVOS DE ALMACENAMIENTO
Esteban Bravo3B
tema 6 : ELECTRÓNICA
alejandrauscola
20 preguntas sobre sistemas operativos
esmeraldameza100
codigos QR
Cristina Padilla
Curso Basico De Android
manrongel
Historia de la Ingeniería
Camila González