Instruments del Renaixement.

Description

Aquí estan alguns dels instruments més populars del Renaixement.
Júlia Tamames
Flashcards by Júlia Tamames, updated more than 1 year ago
Júlia Tamames
Created by Júlia Tamames almost 9 years ago
29
0

Resource summary

Question Answer
Fet de fusta negra africana, La llengüeta doble aquesta feta de canya l'instrument està fet en tres parts: La unió superior compta amb 10 o 11 forats, la unió inferior també compta amb 10 forats i la secció de la campana té dos forats. Encara estan fets a mà per artesans experts. Oboe.
És un instrument musical cordòfon de 4 ordres dobles. Amb quatre cordes dobles afinades com el violí (sol-re-la-mi) Les cordes es premen usualment amb una pua però també poden usar-se els dits. Mandolina.
és un instrument de corda de forma triangular o trapezoïdal. va ser popular en el s. XV sobrevivint fins al s. XVIII. Es toca sense estrènyer les cordes; obtenint-se un so natural, harmònics, prement lleugerament amb el polze en els punts nodals. Tromba Marina.
Les cordes se situen en un pla paral·lel a la caixa, al llarg d'un pal sortint. És un instrument de corda polsada, l'origen es remunta a l'Edat Mitjana. Va ser molt utilitzat entre els segles XIV i XVIII. Llaüt
És un instrument de corda, que va ser molt popular a la Península Ibèrica ia Itàlia durant el segle XVI. és un instrument cordòfon en forma de 8. Compte amb sis o set parells de cordes. Vihuela.
Instrument musical de corda polsada. posseeix un ventre bombat i un claviller en forma de falç. És un instrument híbrid entre la guitarra llatina i el llaüt medieval. Se sol sonar puntejada amb els dits o amb el plectre. Guitarra morisca.
Show full summary Hide full summary

Similar

Los Oficios de las Artes Escénicas Musicales
Ignasi Climent Mateu
INSTRUMENTS DEL RENAIXEMENTS
cata/gualtero
Instruments del Renaixement
Ares Visa Morell
Classificació dels instruments musicals
Eva Pardos Crespo
ELS INSTRUMENTS MUSICALS
denisagrijac
ELS INSTRUMENTS
Júlia Vergé Pagès
Instrumentos de percusión
Lucia BOCIO SANCHEZ
INSTRUMENTS DEL RENAIXEMENT
judit solsona
Instruments del renaixement
Roger Moyano Pla
INSTRUMENTS DEL RENAIXEMENT
HerminiaBuñales
INSTRUMENTS DELS RENAIXEMENT
mikiluni6