Tema 8

Description

Naturales (Tema 8.) Flashcards on Tema 8, created by Gabrieljugon13 on 10/11/2013.
Gabrieljugon13
Flashcards by Gabrieljugon13, updated more than 1 year ago
Gabrieljugon13
Created by Gabrieljugon13 over 10 years ago
38
0

Resource summary

Question Answer
Diferencias entre animales vertebrados e invertebrados. Los animales vertebrados tienen columna vertebral y endoesqueleto y los invertebrados no.
Características de los animales. Pluricelulares, heterótrofos, capacidad de movimiento y desplazamiento, sensibles y células eucariotas.
¿Qué significa pluricelular? Que tienen muchas células especializadas en una función.
¿Qué significa célula eucariota? Tienen núcleo y su material genético se encuentra dentro.
¿Qué significa ser heterótrofo? Que obtienen el alimento de otros seres vivos o de sus restos.
Caracteristiques dels mamifers. Tenen coll, olerlles y cua, tenen quatre extremitats, el cos cobert de pel, llavis i dents i glandules sudoripares.
Com son les seues funcions? Son homeoterms, respiren per pulmons, tenen alimentacio variada, fecundacio interna i son vivipars.
Caracteristiques del essers humans. Podem viure en qualsevol punt del planeta, no tenimcua, tenim poc pel, utilitzem diversos llenguatges, tenim quatre extremitats mentenim una postura erecta i som bipedes a mes tenim moltes glandules sudoripares i les dones desarollen glandules mamaries, els nounats son mot indefensos i el nostre cervell esta mes desenvolupat que el de la resta de mamifers.
Caracteristiques dels ocells Tenen el cos adaptat al vol i cobert de plomes, els ossos buits i el bec corni a mes manquen de dents.
Les funcions dels ocells. Son homeoterms, respiren pels pulmons i son ovipars amb fecundacio interna.
Caracteristiques del rèptils. Tenen quatre extremitas i el cos cobert d`escates alguns rèptils com els fardatxos o les serps es despullen de la seua pell i les tortugues tenen closca.
Les funcions dels rèptils. Son poiquiloterms, respiren pels pulmons, la major part son carnivors, son ovipars amb fecundacio interna i algunes serps son ovovivipares.
com es el seu cos Tenen quatre extremitats, pell humida, fina i sense recobriments, poden ser anurs amb cua i urodels sense cua.
Caracteristiques dels amfibis. Respiracio pulmonar i cutanea, fecundacio interna en els urodels i externa en els anurs, ovipars excepte alguns que son ovovivipars a mes sofreixen la metamorfosi.
com es el cos dels peixos. Son fusiformes, tenen aleta normalmen dorsal, caudal i ventral. Cos cobert d`escates els taurons denticles, tenen linea lateral i bufeta natatoria.
Funcions dels peixos. Son poiquiloterms, respiren per mitja de branquies que estan protegides per l`opercle alguns peixos manquen d`opercle, quasi tots son carnivors, tenen fecundacio externa i son ovipars pero alguns son ovovivipars amb fecundacio interna. Poden ser ossis o cartilaginosos.
Show full summary Hide full summary

Similar

Tema 10. 4. LA NATURALEZA COMO CULTURA
Lenah Sanz
Test antropología y cultura
Alejandro Suances
ANIMALES INVERTEBRADOS
Patssy Juliana Cabrera Rachen
mapa mental de ondas
Jorge Restrepo Arias
PREGUNTAS CORTAS DE SELECTIVIDAD
pauliita_happy
Patrimonio cultural
Raúl QI
EXAMEN CLASIFICACIÓN SERES VIVOS 01
Marina AS
Recursos naturales: un bien comun
Joana Cunha7195
Tipos de ecosistemas diapositivas
aracelyrico1
Los bioelementos / Biocompuestos
Martha Benitez
TIPOS DE PERSONAS EN COLOMBIA
jaceroma2146