ELS VERBS VALENCIANS

Description

4º de ESO Valencià: Llengua i Literatura Flashcards on ELS VERBS VALENCIANS, created by Luna González Garcia on 19/01/2022.
Luna González Garcia
Flashcards by Luna González Garcia, updated more than 1 year ago
Luna González Garcia
Created by Luna González Garcia over 2 years ago
19
0

Resource summary

Question Answer
1. Quina persona, nombre, temps i mode és DORMIRÉ? 1. 1a persona del singular del futur d'indicatiu del verb DORMIR.
1. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb TEMERAN ? 1. 3a persona del plural, del present del subjuntiu, verb TÉMER.
2. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb PARLARÉ? 2. 1a persona del singular, del futur d'indicatiu, verb PARLAR.
3. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb DORMS? 3. 2a persona del singular, del present d'indicatiu, verb DORMIR.
4. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb SERVIA? 4. 1a i 3a persona del singular, del condicional d'indicatiu, verb SERVIR.
5. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb PARLÀREM ? 5. 1a persona del plural, del perfet d'indicatiu, verb PARLAR.
6. Quina persona, nombre, temps i mode eś el verb TEMEU? 6. 2apersona del plural, del present d'imperatiu, verb TÉMER.
7. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb PERDRIEN? 7. 3a persona del plural, del condicional d'indicatiu, verb PERDRE.
8. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb SERVIRES? 8. 2a persona del singular, del perfet d'indicatiu, verb SERVIR.
9. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb CANTES? 9. 2a persona del singular, del present d'indicatiu, verb CANTAR.
10. Quina personas, nombre,temps i mode és el verb PARLEN? 10. 3a persona del plural, del present de subjuntiu, verb PARLAR.
11. 2a persona del singular,del present d`indicatiu, verb DORMS. 11. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb DORMIR?
12. 1a persona del singular, del imperfet de subjuntiu, del verb SERVIR. 12. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb SERVÍS?
13. 1a persona del plural, del imperfet d`indicatiu del verb CANTAR. 13. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb CANTÀVEM.
14. 3a persona del singular, del present d'indicatiu del verb ESCRIURE. 14. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb ESCRIU.
15. 2a persona del singular, del perfet d'indicatiu del verb ESTUDIAR. 15. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb ESTUDIARES.
16. 1a persona del singular, del present d'imperatiu del verb DORMIR. 16. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb DORM?
17. 2a persona del plural, del present d'indicatiu del verb ESCOLTAR. 17. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb ESCOLTEU?
18. 1a persona del singular, del imperfet d'indicatiu del verb COMPRAR. 18. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb COMPRAVA?
19. 2a persona del plural, del present d'imperatiu del verb PERDRE. 19. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb PERDEU?
20. 1a persona del singular, del futur d'indicatiu del verb ESCRIURE. 20. Quina persona, nombre, temps i mode és el verb ESCRIURE?
Show full summary Hide full summary

Similar

VERBOS VALENCIANO
bmonzonjose
Ita-B1-Poseidonia
Diego Borghetto
Pronoms febles 01: Presentació (Àlex Lluch)
Àlex Lluch
Els Verbs Valencians
samugamer 3000
Valencià - Gramàtica - 5é Primària - Unitats 1-4
Tomás José Cantó Diez
Temps dels Verbs
Silvia Soteras Gibert
Flexió Verbal
Remei Gomez Gracia
2n Batxillerat: connectors -significat- (Àlex Lluch)
Àlex Lluch
Verbs Valencià
Wilson_ Play
Deutsch - B1 - Grammatik - Liste der Verben mit Präpositionen
Sandra PlaGo
Classes de paraules: pronoms, adverbis, preposicions, conjuncions i interjeccions (Àlex Lluch)
Àlex Lluch