totes ferramentes

Description

fitxes ferramentes tecnologia. Ferramentes d'agafar o subjectar; i d'abrasió o fricció
María Tirado
Flashcards by María Tirado, updated more than 1 year ago More Less
María Tirado
Created by María Tirado over 8 years ago
María Tirado
Copied by María Tirado over 8 years ago
María Tirado
Copied by María Tirado over 8 years ago
5
0

Resource summary

Question Answer
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'AGAFAR O SUBJECTAR NOM: CARAGOL DE BANC FUNCIÓ: Serveix per a subjectar i immobilitzar peces petites mentre les treballem. Va fix a la taula de treball i permet subjectar materials i peces, per treballar-hi amb altres eines.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'AGAFAR O SUBJECTAR NOM: GAT O SERJANT FUNCIÓ: S’usa per a subjectar una peça a la taula de treball per poder-les tallar, polir o foradar amb comoditat, o per a mantenir dues peces unides mentre l’adhesiu s’asseca.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'AGAFAR O SUBJECTAR NOM: ALICATES FUNCIÓ: S’usen per a tallar o doblegar filferro, cable o xapes, i per a subjectar petites peces cilíndriques o planes.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'AGAFAR O SUBJECTAR NOM: TENALLES FUNCIÓ: S’usen per tallar filferro i extraure claus.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'ABRASIÓ O FRICCIÓ (desbastar o afinar) NOM: RASPES FUNCIÓ: Eina utilitzada per desbastar la fusta, es a dir, eliminar part del material d’una peça i donar la forma. Pot ser de formes diferents: plana, mitja canya o rodona.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'ABRASIÓ O FRICCIÓ (desbastar o afinar) NOM: LLIMES FUNCIÓ: S'utilitzen per afinar peces. Eina amb la superficie estriada que arranca petites partícules dels materials. S’utilitza per a l’acabat de peces. Pot tenir diferents formes: plana, triangular, rodona, ...
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'ABRASIÓ O FRICCIÓ (desbastar o afinar) NOM: CARDA FUNCIÓ: És un raspall de pues d'acer que serveix per a netejar les llimes i les raspes, és a dir, per a eliminar les estelles després del desbastat.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'ABRASIÓ O FRICCIÓ (desbastar o afinar) NOM: PAPER DE VIDRE FUNCIÓ: Serveix per rebaixar una mica i polir el tall de la fusta i treure’n les estelles. N’hi ha de moltes classes, segons el gruix dels grans. S’utilitza fixant el material a polir al banc de treball i desplaçant el tac de paper de vidre per la superfície del material.
Show full summary Hide full summary

Similar

Test Diagnóstico de Informática Básica
victorlobato2009
TECNOLOGÍA TAREA
Denisse Alcalá P
Materiales de construccion
Diana Woolfolk
INSTRUMENTOS DE MEDIDAS Y SIMBOLOGÍA ELECTRICA - VOLTAJE.
Teresa Villa
Leyes de Kirchhoff (Voltaje y corriente)
dianamardp
DISPOSITIVOS DE ALMACENAMIENTO
Esteban Bravo3B
tema 6 : ELECTRÓNICA
alejandrauscola
20 preguntas sobre sistemas operativos
esmeraldameza100
codigos QR
Cristina Padilla
Curso Basico De Android
manrongel
Historia de la Ingeniería
Camila González