Musica

Description

Musica
Pol Peiro
Flashcards by Pol Peiro, updated more than 1 year ago
Pol Peiro
Created by Pol Peiro almost 6 years ago
3
0

Resource summary

Question Answer
Guitarra electroacústica Una guitarra electroacústica és una guitarra acústica equipada amb pastilles, un micròfono transductors. En les guitarres electroacústiques, els transductors i micròfons s'utilitzen sempre perquè les pastilles convencionals no són capaces de captar les vibracions dels materials no magnètics. 
Guitarra elèctrica La guitarra elèctrica és un instrument de corda amplificat elèctricament que es creà per superar el limitat volum de les guitarres acústiques. A diferència d'aquestes, té cos sòlid, sense caixa de ressonància, i per a amplificar el so de les cordes disposa d'unes pastilles electromagnètiques que converteixen la vibració de les cordes metàl·liques en un corrent elèctric variable, que posteriorment s'envia a un amplificador i d'aquest als altaveus, que són els veritables emissors del so.
Baix elèctric El baix elèctric és un instrument de corda, electròfon, similar a la guitarra elèctrica però més gros i amb un so més greu. També està emparentat amb el contrabaix i, com aquest, la seva funció principal és proporcionar la línia o part de baix a la música. És un instrument d'ús molt estès en la música popular contemporània.
Violí elèctric Un violí elèctric és simplement un violí amb un senyal de sortida electrònica. El terme pot referir-se a un violí acústic amb un transductor electromagnètic o pastilla (en anglès 'pickup') d'algun tipus, però normalment es refereix a un instrument completament electrònic.
Orgue electrònic Un orgue electrònic és un instrument musicalde teclat electrònic que deriva de l'harmònium, orgue i orgue de teatre. Originalment, va ser dissenyat per imitar el so dels orgues de tubs, els orgues de teatre, els sons de la banda, o els sons orquestrals.
Sintetitzador El sintetitzador és un instrument musical electròfon, d'estesa utilització a partir de l'últim terç del segle XX, que utilitza variacions de voltatge per a la producció de so, en els models analògics, i d'altres tècniques com el mostreig.
Ones Martenot En el Segle XXI s'assisteix al renaixement d'aquest instrument gràcies a un nou fabricant anglès. En ser Ondes Martenot una marca registrada, els nous fabricants utilitzen altres marques.
Show full summary Hide full summary

Similar

Test de signos musicales
mariajesus camino
Los Oficios de las Artes Escénicas Musicales
Ignasi Climent Mateu
Los sonidos según sus ondas sonoras
mariajesus camino
DICTADO RÍTMICO 4 TIEMPOS
mariajesus camino
Elementos de la música
martha.celorio
¿CUÁNTOS INSTRUMENTOS CONOCES?
Estrella Roba Rodríguez
La Edad Media en la Música
martha.celorio
INSTRUMENTOS DE PERCUSIÓN
Francisco José Figueroba Sánchez
Música del Renacimiento 1
Joshua Quiroz
LA MUSICA UN LENGUAJE UNIVERSAL
johanapascumal
05 - El canto gregoriano: notación
Jesús Aguado Álvarez