Situaciones

Description

Flashcards on Situaciones, created by Éva Ruppert on 25/02/2020.
Éva Ruppert
Flashcards by Éva Ruppert, updated more than 1 year ago
Éva Ruppert
Created by Éva Ruppert about 4 years ago
478
0

Resource summary

Question Answer
- A postát keresed, mert bélyeget szeretnél venni. - Meg kell kerülnöd ezt a teret, majd befordulsz az Isabel körútra, mész tovább egyenesen és a templom mellett van a posta.
- A főteret keresed, mert ott van a nyelviskola. - Végigmész ezen a sétányon, a végén van a metróállomás. A metróval mész 3 megállót, majd leszállsz a San Isidor utcában. A főtér ott van a közelben.
- Egy trafikot keresel, hogy buszjegyet vegyél. - A második utcánál balra fordulsz, mész egyenesen, az utca végén, a jobb oldalon van egy trafik.
- Egy bárt keresel, mert szeretnél inni egy kávét. - Egyenesen kell menned, aztán át a hídon, ott balra fordulsz. Abban az utcában van egy nagyon jó, olcsó bár.
- Egy szupermarketet keresel, mert szomjas vagy. - A közelben van egy. Egyenesen kell menned, aztán balra fordulni a harmadik keresztutcánál, és ott van a sarkon.
- El szeretnél menni a Szépművészeti múzeumba, hogy megnézd az új kiállítást. - Fel kell szállnod a 2-es metróra, menni két megállót, aztán átszállsz a 6-os villamosra és elmész a végállomásig. Az állomással szemben van a múzeum.
- Kérdezd meg, hol van a kórház, mert rosszul érzed magad. - A 32-es busszal kell menned a végállomásig. A buszmegálló szemben van. Itt a trafikban tudsz jegyet venni.
- Egy bankot keresel, mert pénz szeretnél váltani. - Át kell menned a téren, aztán jobbra kell fordulnod. Mész még 200 métert, a bank egy közért és egy gyógyszertár között van.
- Egy benzinkutat keresel, hogy benzint vegyél. - A lámpánál balra kell fordulnod, aztán egyenesen kell menned a Góngora utcán, majd az utca végén jobbra fordulsz. A sarkon van a benzinkút.
Show full summary Hide full summary

Similar

Macbeth Scene Summaries
Ebony1023
Unit 1: Media production & regulation
c.gale
PHR SPHR Labor Union Terminology
Sandra Reed
GCSE PE
alexis.hobbs99
PE - GCSE Glossary
rjapmann
Primary School Mathematics
lara.greenberg
Molecular Biology
Fadila Farag
AQA GCSE Chemistry - C1
Izzy T
Comparative Study
Vitor_Cruz
Week 1: 28.01 - 01.02
Marilia Ferreira