Autors SIE

Description

Fitxes dels autors de SIE
Lucía Rodríguez Hernández
Flashcards by Lucía Rodríguez Hernández, updated more than 1 year ago
Lucía Rodríguez Hernández
Created by Lucía Rodríguez Hernández over 8 years ago
5
0

Resource summary

Question Answer
CARLES MONEREO. Professor de Psicologia de l'Educació a la UB. Expert en Diversitat. MÈTODES COOPERATIUS. Ajudem als companys dintre del grup. MÈTODES COL·LABORATIUS. Ens ajudem entre tots.
XAVIER BONAL. Sociòleg expert en Infància i Diversitat. Ha escrit: Apropiacions escolars Ell considera que els estudiants són: ÈXIT. Tot ho fan bé, bones notes i actituds. JUSTETS. Hi ha dificultats però amb esforç van fent. DISSOCIATS. No saben on estan i van sempre perduts. RESISTENTS. Tenen sempre conflictes de rebeldia i altres.
PERE PUJOLÀS. Professor de pedagogia. Va ser rector de la UV. Va morir als 65 anys. EXCLUSIÓ. Estan fora. SEGREGACIÓ. Fem "ghettos". INTEGRACIÓ. Estem ajudan però... INCLUSIÓ. Estem junts.
IGNASI PUIGDELLIVOL. Professor de Didàctica de la UB. Expert en Educació Especial. Adaptacions Curriculars. PROGRAMACIONS ADAPTADES. Adaptem als que no poden per motius. EDUCACIÓ ESPECIAL. Classe per necessitats especials. AULA DE REFORÇ. Petites ajudes per motius menys greus. PLA INDIVIDUAL. Programacions per a les NEE.
JOSEP GALLIFA. Catedràtic de Psicologia en la Universitat Ramón Llull. Expert en Processos d'Aprenentatge. FEUERSTEIN. Modificabilitat cognitiva i Programes d'Enriquiment Instrumental. PIAGET. Processos d'Assimilació i Acomodació en l'Aprenentatge. VIGOTSKY. Nivell Real, Nivell Potencial i Zona de Desenvolupament proper.
Show full summary Hide full summary

Similar

Context del Projecte Global
Lucía Rodríguez Hernández
Examen de psicologÍa educativa
gascl100exito
Planeación Educativa y sus características.
marypa759
Gestión Educativa
Shirley Mendez
Test innovación educativa
CarlosEÁlvarez
ESTRUCTURA ORGANIZACIONAL DEL PLANTEL EDUCATIVO
adulador
EL CONCEPTO DE MEDIACIÓN EN LA TECNOLOGÍA EDUCATIVA APROPIADA Y CRÍTICA
baldomero molina
Reforma Educativa
Faustino Cerón
EXAMEN 2° AÑO DE BACHILLERATO MES DE JULIO 2016
Sandra Flores
FILOSOFÍA Y SU RELACIÓN CON OTRAS CIENCIAS
Sandy Vga
PLATAFORMAS EDUCATIVAS
karly_2530