1_FERRAMENTES DE MESURAR, TRAÇAR I MARCAR

Description

fitxes ferramentes tecnologia. Ferramentes de mesurar, marcar i traçar
María Tirado
Flashcards by María Tirado, updated more than 1 year ago More Less
María Tirado
Created by María Tirado over 8 years ago
María Tirado
Copied by María Tirado over 8 years ago
1200
1

Resource summary

Question Answer
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE MESURAR, TRAÇAR I MARCAR NOM: ESCAIRE METÀL·LIC FUNCIÓ: Serveix per traçar o marcar línies i angles rectes. També s’utilitza per comprovar angles de 90º.
TRAÇAR I MARCAR NOM: REGLE METÀL·LIC FUNCIÓ: S’utilitza per amidar distàncies curtes entre 0-500mm amb precisió mil·limètrica. Serveix per mesurar i per tirar línies rectes amb el llapis, el retolador o la punta de traçar.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE MESURAR, TRAÇAR I MARCAR NOM: METRE DE FUSTER FUNCIÓ: Instrument de mesura de precisió mitjana. Té l'avantatge de la seva rigidesa i està compost per deu segments de vint centímetres que es poden ajustar en la posició tancada, oberta o en angles intermedis. S’usa per a mesurar peces de fusta perquè al ser extensible es més còmode. .
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE MESURAR, TRAÇAR I MARCAR NOM: CINTA MÈTRICA O FLEXÒMETRE FUNCIÓ: S’utilitza per amidar longituds grans en metres i centímetres (entre 0-8 m). És molt recomanada per amidar materials de poc gruix gràcies a l’angle que té en el seu extrem. També pot mesurar superfícies corbes.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE MESURAR, TRAÇAR I MARCAR NOM: PUNTA DE TRAÇAR FUNCIÓ: S'utilitza com si fos un llapis, per marcar línies en metalls i plàstics durs. Es fa servir sempre amb l’ajuda del regle o de l’escaire.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE MESURAR, TRAÇAR I MARCAR NOM: PUNXÓ/CONTRAPUNXÓ FUNCIÓ: S’utilitza amb el martell i serveix per a marcar el centre d’un forat o circumferències. La marca fa de guia a la broca o evita que el compàs rellisqui.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE MESURAR, TRAÇAR I MARCAR NOM: COMPÀS DE PUNTES FUNCIÓ: Serveix per a traçar circumferències i arcs, així com per a transportar mesures sobre materials durs (metalls, plàstics...)
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE MESURAR, TRAÇAR I MARCAR NOM: NIVELL FUNCIÓ: Instrument que permet de comprovar l’horitzontalitat, verticalitat, o en alguns casos fins i tot la inclinació d’un pla.
Show full summary Hide full summary

Similar

Test Diagnóstico de Informática Básica
victorlobato2009
TECNOLOGÍA TAREA
Denisse Alcalá P
Materiales de construccion
Diana Woolfolk
INSTRUMENTOS DE MEDIDAS Y SIMBOLOGÍA ELECTRICA - VOLTAJE.
Teresa Villa
Leyes de Kirchhoff (Voltaje y corriente)
dianamardp
DISPOSITIVOS DE ALMACENAMIENTO
Esteban Bravo3B
tema 6 : ELECTRÓNICA
alejandrauscola
20 preguntas sobre sistemas operativos
esmeraldameza100
codigos QR
Cristina Padilla
Curso Basico De Android
manrongel
Historia de la Ingeniería
Camila González