RITUS

Description

Mapa mental de religió dels ritus budismes: de naixement , matrimoni, ordenació i ordenació.
Lauren Mejia
Mind Map by Lauren Mejia, updated more than 1 year ago
Lauren Mejia
Created by Lauren Mejia over 8 years ago
11
0

Resource summary

RITUS
  1. Naixement
    1. En néixer una criatura , els seus pares els pares ho posen sota la protecció espiritual dels Tres Tresors . És una celebració festiva molt acolorida en la qual els pares es comprometen a protegir la puresa espiritual del nadó
      1. El pare i la mare porten al nadó al temple per posar-li un nom. S'encén una espelma de cera i es manté inclinada perquè les gotes de cera caiguin dins d'un recipient amb aigua .
      2. l’home i la dona són acompanyats al temple per els amics i familiars. Allà, els monjos enrotllen un fil de cotó a la representació de buda, que tot seguit lliguen els presents
        1. En el casament es canten himnes i el superior dels monjos talla dos trossos del fil, que enrotlla als canells del nuvi i de la núvia.
          1. Matrimoni
          2. Quan els símptomes de la Mort es completen, es llança una tela blanca sobre la cara del cadàver i ningú toca el cos per no interferir en el procés culminant de la mort que acaba només amb la separació completa del cos bárdico de la seva contrapart terrenal, un procés que sol durar entre 3 i 4 dies,
            1. Es convida els parents i amics a reunir a casa del difunt i se'ls alimenta i allotja fins que es disposa del cadàver, al mateix temps també se li ofereix al difunt una part de tot aliment sòlid i líquid de cada àpat col·locant-ho en un bol davant del cadàver, renovant periòdicament.
              1. Mort
              2. Ordenació
                1. D'acord amb la tradició Theravada , una jove ha de ser ordenada per un monjo i una monja primer com una samaneri . I després d'un any oa l'edat de 20 , serà ordenada com una bhikkhuni .
                  1. Quan un jove aspira a unir-se a la sangha de monjos, 1 bhikkhu li ordenarà primer com un samanera (novici) bé sigui per un any o fins que arribi a l'edat de 20 anys. Si el samanera és trobat acceptable i capaç per l'ordre, rebrà després un ordenament complet i viurà sota les regles monàstiques de patimokkha.
                    1. Dins de la societat Xina, s'espera que els membres de la Sangha renunciïn als seus llaços familiars i comencin a considerar a la Sangha com la seva família , la qual cosa és el mateix que haguessin fet si s'haguessin casat .
                Show full summary Hide full summary

                Similar

                An Inspector Calls - Themes
                mhancoc3
                An Inspector calls Themes
                anya14
                Matters of Life and Death GCSE
                kate.siena
                AS-Level Chemistry: Unit 1:The Atom
                Daena Targaryen
                GCSE Biology AQA
                isabellabeaumont
                French Tense Endings
                James Hoyle
                Enzymes and Respiration
                I Turner
                Quick tips to improve your Exam Preparation
                James Timpson
                GCSE PE
                alexis.hobbs99
                The Tempest Key Themes
                Joe Brown
                Using GoConqr to learn German
                Sarah Egan