RITUS

Lauren Mejia
Mind Map by Lauren Mejia, updated more than 1 year ago
3
0
0

Description

Mapa mental de religió dels ritus budismes: de naixement , matrimoni, ordenació i ordenació.

Resource summary

RITUS
1 Naixement
1.1 En néixer una criatura , els seus pares els pares ho posen sota la protecció espiritual dels Tres Tresors . És una celebració festiva molt acolorida en la qual els pares es comprometen a protegir la puresa espiritual del nadó
1.2 El pare i la mare porten al nadó al temple per posar-li un nom. S'encén una espelma de cera i es manté inclinada perquè les gotes de cera caiguin dins d'un recipient amb aigua .
2 l’home i la dona són acompanyats al temple per els amics i familiars. Allà, els monjos enrotllen un fil de cotó a la representació de buda, que tot seguit lliguen els presents
2.1 En el casament es canten himnes i el superior dels monjos talla dos trossos del fil, que enrotlla als canells del nuvi i de la núvia.
2.2 Matrimoni
3 Quan els símptomes de la Mort es completen, es llança una tela blanca sobre la cara del cadàver i ningú toca el cos per no interferir en el procés culminant de la mort que acaba només amb la separació completa del cos bárdico de la seva contrapart terrenal, un procés que sol durar entre 3 i 4 dies,
3.1 Es convida els parents i amics a reunir a casa del difunt i se'ls alimenta i allotja fins que es disposa del cadàver, al mateix temps també se li ofereix al difunt una part de tot aliment sòlid i líquid de cada àpat col·locant-ho en un bol davant del cadàver, renovant periòdicament.
3.2 Mort
4 Ordenació
4.1 D'acord amb la tradició Theravada , una jove ha de ser ordenada per un monjo i una monja primer com una samaneri . I després d'un any oa l'edat de 20 , serà ordenada com una bhikkhuni .
4.1.1 Quan un jove aspira a unir-se a la sangha de monjos, 1 bhikkhu li ordenarà primer com un samanera (novici) bé sigui per un any o fins que arribi a l'edat de 20 anys. Si el samanera és trobat acceptable i capaç per l'ordre, rebrà després un ordenament complet i viurà sota les regles monàstiques de patimokkha.
4.1.1.1 Dins de la societat Xina, s'espera que els membres de la Sangha renunciïn als seus llaços familiars i comencin a considerar a la Sangha com la seva família , la qual cosa és el mateix que haguessin fet si s'haguessin casat .
Show full summary Hide full summary

Similar

Elements, Compounds and Mixtures
silviaod119
Mapa Mental - Como Criar um Mapa Mental
miminoma
French Tense Endings
James Hoyle
How to Develop the Time Management Skills Essential to Succeeding in IB Courses
nina.stuer14
Cell Transport
Elena Cade
Function and Structure of DNA
Elena Cade
Biology B1.1 - Genes
raffia.khalid99
New English Literature GCSE
Sarah Egan
Music Therapy - CBMT practice exam #1
Jessica H.
1PR101 2.test - Část 10.
Nikola Truong
SFDC App Builder I (51-75)
Connie Woolard