GRECIA

Description

Material de treball 3r trimestre 1r ESO C
laura.franquelo
Note by laura.franquelo, updated more than 1 year ago
laura.franquelo
Created by laura.franquelo about 10 years ago
306
0

Resource summary

Page 1

Situada en el Mar Mediterrani. Grècia utilitza la seva geografia privilegiada pel comerç, per donar-se a conèixer per tot el món.Clima: és mediterrani i presenta hiverns suaus i humits.Vegetació poca perquè no hi ha suficient aigua. Hi aleshores està seca.

La importància de les illes va convertir Grècia en la primera societat militaritzada.

iii

http://prezi.com/vjntc3ebhsyx/plato/

* Les colonitzacions greges:CAUSES: 1. El comerç al Mediterrani. 2. Per la misèria dels pagesos. 3. Esclaus per deutes 4. Per l'atur.* Les guerres del Pelo-penés:  Guerres mediques: van lluitar grecs contra perses i van guanyar els d'Atrenes Guerres del Pelo-penés: Va guanyar Esparta* Es milloren els vaixells i apareixen els remers* Ofereixen en els esclaus la llibertat si volen ser remes. Que cobren amb terres i diners i després amb la seva llibertat  per ser remes.

El neixament de la Democràcia1. OLIGARQUIA: el govern del millor. Una persona governa tot.2. En el segle V. a.C Tots els ciutadans participen en la política.3. Principals institucions. Assemblea. Magistrats, Tribunal i cancell. 4. Na participaven ni els esclaus ni les dones nimes els homes nescuts a Grècia

GRÈCIA CLASSICACIUDADES - ESTADO·         ATENES: Té el comerç del Vi, l'Oli i el Blat. I comença l'Escuda Naval. ·         TROIA: Rei Agameon. Homero: Va escriure la Iliada i la Odisea.·         ESPARTA: Van apareixer els NENS SOLDATS.·         FENICIA I CARTAGO: Fenicis i Cartaginenses.pobles que començen la colonització per comerç.                                                                                                                        * Es milloren els vaixells i apareixen els rames. Que cobren amb terres i diners i despres amb la seva llibertat.CRÈCIA ARCAICA·         CRETA: Va domirar el comerç a Europa, Asia i Egipte·         MICENAS: Va aberi una arquitectura molt important anomenada LA PUERTA DE LOS LEONES.CRÈCIA HEL·LENISTICAHELENA DE TROIA·Les colonitzacions greges: CAUSES: 1 El comerç al Mediterrani. 2 Per la miseria dels pagesos. 3 Esclaus per deute. 4 Per l'atur. 5 La guerra.·Les guerres mediques la lliga del delfos. I va lluitar grecs i perses. I va guanyar ATENES.·Les guerres del Pelopones va guanyar ESPARTA.* Ofereixen en els esclaus la llibertat si volen ser rames.

4

GEOGRAFIA

LES CIUTATS ESTATS

PLATÓ

LA CIUTAT GREGA

Show full summary Hide full summary

Similar

Tema 2: Revoluciones liberales y movimientos nacionalistas en Europa
Joaquín Ruiz Abellán
La Ley de la Gravedad
maya velasquez
Guión tema 2: La Revolución Industrial
Víctor Molinero
oración compuesta
eduardo vazquez
Esquema Del Feudalismo
irismateos
Sociales
David Andrino
tema 6 : ELECTRÓNICA
alejandrauscola
Esquema Análisis Sintáctico
Elsa Fernandez
Relaciones intraespecíficas
Pedro Luis Ballarin
Reproducción de las plantas: Polinización y Fertilización
D. D.
TEST - LUCES DE BOHEMIA
Iñaki Cabezas Landa