Les plantes. Maria Pomar i Maria Mulet, 1r C

Descrição

LES PLANTES
Maria P Maria M
FlashCards por Maria P Maria M, atualizado more than 1 year ago
Maria P Maria M
Criado por Maria P Maria M aproximadamente 6 anos atrás
39
0

Resumo de Recurso

Questão Responda
1-Característiques de totes les plantes. ~Eucariotes ~Pluricel.lulars ~Autòtrofs ~Tenen vasos conductors (xilema i floema) ~No es mouen -vida terrestre -fan la fotosíntesis
2-La classificació de les plantes amb flor. ~Gimnospermes ~Angiospermes
3-La classificació de les plantes sense flor. ~Briofits ~Pteridòfits
4-Parts falses dels Briofits. ~Filoide ~Cauloide ~Rizoide
5-Els Briofits tenen flors? ~No, no en tenen.
6-Reproducció dels Briofits. ~Asexual, a través d'espores.
7-Quin es el representant dels Pteridòfits? ~Falguera
8-Característiques de les plantes amb flor. ~Es reprodueixen a partir de llavors. ~Classificació: Gimnospermes i Angiospermes. ~Tenen òrgans vegetatius i òrgans reproductors.
9-Òrgans vegetatius de les plantes amb flors. ~Tija ~Arrel ~Fulles
10-Els òrgans reproductors de les plantes amb flor. ~Petal ~Estam hi ha antera i filament ~Sepal ~Pistil -Corol.la -Ovaris que dintre trobam els òvuls. -Calze -Peduncle.
11- Què són els gimnospermes? La resposta és: són arbusts o arbres que han conol.litzat tot el planeta.
12- Quines són les característiques dels gimnospermes? La resposta és: * plantes amb llavor, però la llavor no està protegida per un fruit. * les seves flors no tenen ni calze ni corol.la. * són poc vistoses. * són unisexuals. * les flors s'agrupen i les agrupacions s'anomenen cons. * Durant la reproducció les flors masculines (polen) arriben gràcies al vent i als insectes als òvuls que es troben al con femení, s'ajunten amb el polen i comença la fecundació. A continuació, es forma la llavor anomenada pinyons. El con femení canvia d'aspecte i ara es diu pinya. Els pinyons van madurant dins la pinya i després cauen al sòl i s'hi ha condicions adequades germinarà i es formarà una altra planta.
13- Quines són les característiques dels angiospermes? La resposta és: * Els podem trobar arreu del planeta. * Les seves llavors estan tancades dins un fruit. * Les flors són vistoses i diverses. * Poden ser unisexuals, però la majoria són hermafrodites. ( pistils i estams a la mateixa flor). * Els òvuls estan protegïts per l'ovari que formen i es transformen en la llavor i en el fruit.
14- Què és un cotiledor? La resposta és la reserva de la llavor que li serveix per germinar fins que li creixen les fulles i pot fer la fotosíntesis.
15- Quin tipus de cotiladors hi ha? La resposta és: * monocotiledònies: un cotiledor ( orquidia i palmera). * dicotiledònies: dos cotiladors (estepa i amatller).
16- Com és la nutrició autòtrofa de les plantes? La resposta és 1) a través de l'arrel la planta cull aigua i sals minerals (saba bruta). 2) la saba bruta puja per la tija a través dels vasos llenyosos. 3) arriba a la fulla on capta el diòxid de carboni i expulsa l'oxigen. 4) la saba bruta es converteix en saba elaborada, a través dels vasos liberians arriba a la resta de la planta.
17- Com és la reproducció asexual vegetativa? La resposta és: és diu vegetativa. * rizomes (arrels subterrànees horitzontals). * estolons ( tijes aèeres). *tubercles ( tijes subterrànees amb material de reserva). *bulbs ( fulles modificades).
18- Com és la reproducció sexual de les plantes? La resposta és: 1) pol.linització. 2) fecundació. 3) formació de la llavor. 4) formació del fruit. 5) germinació.
19- Com es dú a terme la pol.linització? La resposta és: vent u insectes.
20- Quina és la disperció de la llavor? La resposta és: animal, aigua, vent, enganxades i propulció.

Semelhante

Mapa mental facilita memorização de conteúdos para vestibular
nataliamarques.nrm
Noções Gerais de Direito Administrativo
Alynne Saraiva
Mapas Mentais
proffelipelima
ESTILOS DE LIDERANÇA
willian reis
Princípios da Administração pública
Jay Benedicto
Seguridade Social e o PAS
Clara Fonseca
INFORMÁTICA
PAULA LEOCÁDIO
Introdução ao Microsoft Word
Roberto Becker
Flashcard Clinica Médica
marcelargondim
Planejamento de Aulas: 4 Dicas de organização para Professores
Alessandra S.
Sistema Circulátorio
Daniela Barreto3004