Gezellige sportschool

Description

Sonsport, Son en Breugel's meest veelzijdige sportschool, voor jong en oud. Met meer dan 70 lessen heeft Sonsport het grootste aantal groepslessen in de omgeving.
Sonsport Active Centre
Slide Set by Sonsport Active Centre, updated more than 1 year ago
Sonsport Active Centre
Created by Sonsport Active Centre over 1 year ago
3
0

Resource summary

Slide 1

    Sonsport Active Centre
    Sonsport, de meest veelzijdige sportschool van Son en Breugel, voor jong en oud. Met meer dan 70 lessen heeft Sonsport het grootste aantal groepslessen in de omgeving. Trainen onder begeleiding van de beste instructeurs met je eigen op maat gemaakte schema, met de beste apparatuur op de markt. Daar staat Sonsport voor. Of je nu voor onderhoud komt of graag een sixpack wil krijgen. Er zijn bij Sonsport altijd instructeurs aanwezig in de fitness die samen met jou je doel gaan bereiken.  

Slide 2

    Total Body Workout is een groepstraining op muziek. Daarbij ligt het accent in de lessen vooral op versteviging en versterking van de bil-, buik-, bovenbeen-, en rugspieren. Ook wordt aandacht geschonken aan het aanleren van een goede lichaamshouding. Hierbij is de spierversterking van essentieel belan Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue, axe, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto Beto Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba doe je fitness-oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.  
    Small Group Training is een korte intensieve les van 30 minuten onder begeleiding van een PT’er. De workout is een les tussen PT en een groepsles in. De kwaliteit van een PT en de sfeer van een groeples in een kleine groep. Bij deze intensieve workout wordt het hele lichaam met veel functionele oefeningen getraind. Er wordt bij deze les ook veel gebruik gemaakt van materialen en ruimte. Unique in Son en Breugel, the smart power circle of eGym. eGym stands for the most efficient and safe training for fast results. Are you busy with work, family and social life? EGym is the perfect solution for people who want to be fit & vital, but who simply have little time. Not exercised for a long time? Even then, training with eGym is ideal!  
    Sonsport Active Centre
Show full summary Hide full summary

Similar

English Terminology for AS Level
rhigzy
unit 1 f321 chemistry ocr
methmip
AQA GCSE Biology Unit 2.3
Matthew T
IB SL Biology: Cells
mcgowan-w-10
Ebola Virus Disease
rubyduggan
Animal Farm- The Pigs
lianastyles17
Unit 3 Business Studies
Lauren Thrower
Chemistry (C3)
Amy Lashkari
Physics Review!
Nicholas Weiss
GCSE REVISION TIMETABLE
nimraa422
EXAM 2 - CLASSIFICATIONS /SUBSIDIARIES
kristinephil558