PRIRODA I DRUŠTVO Public

PRIRODA I DRUŠTVO

suzzane zupanic
Course by suzzane zupanic, updated more than 1 year ago Contributors

Description

ZDRAVLJE I OKOLIŠ

Module Information

Description

PONOVITE. POŠTUJETE DOGOVORE S OBITELJI. POŠTUJETE DOGOVORENA PRAVILA KUĆNOG REDA I DRUGA DOGOVORENA PRAVILA PRISTOJNOGA PONAŠANJA U DOMU, ŠKOLI, USTANOVAMA I PRI TOME UVAŽAVAJTE DRUGE OSOBE. ODGOVORI RODITELJIMA - ŠTO JE OBLUTAK NAUČIO?

Description

PONAŠAM SE PRISTOJNO.
PONOVIMO! SVA DJECA IMAJU SVOJA PRAVA, ALI I SVOJE DUŽNOSTI. MEĐUNARODNI DAN DJEČJIH PRAVA OBILJEŽAVAMO SVAKE GODINE 20. STUDENOG. POGLEDAJTE VIDEO. POVEZNICA:  https://youtu.be/AC4v4go2eQ8 PONOVITE  DJEČJA PRAVA.   PRAVO NA ŠKOLOVANJE. PRAVO NA LJUBAV I NJEGU. PRAVO NA ŽIVOT I OBITELJ. PRAVO NA IZRAŽAVANJE SVOJEGA MIŠLJENJA. PRAVO NA IZBOR PRIJATELJA. PRAVO NA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU I PRAVILNU PREHRANU. PRAVO NA DJETINJSTVO BEZ ZLOSTAVLJANJA.
Show less

Description

POGLEDAJTE I PROČITAJTE !
No tags specified

Description

SVAKO DIJETE IMA SVOJA PRAVA, BEZ OBZIRA NA TO TKO JE, GDJE ŽIVI, ČIME MU SE RODITELJI BAVE, KOJIM JEZIKOM PRIČA, KOJE JE VJERE, JE LI DJEČAK ILI DJEVOJČICA, IZ KOJE KULTURE POTIČE, IMA LI POSEBNE POTREBE...
No tags specified

Description

RADITE U SVOJIM BILJEŽNICAMA IZ PRIRODE I DRUŠTVA .
No tags specified

Description

POZORNO PROČITAJ SLIKOPRIČU. PRONAĐITE REČENICU IZ KOJE SAZNAJETE PO ČEMU SE RAZLIKUJE DJEVOJČICA OD DJEČAKA ( I OBRNUTO). PREPIŠITE TU REČENICU U BILJEŽNICU IZ PRIRODE I DRUŠTVA.
No tags specified

Description

"TRUE JE ENGLESKA RIJEČ I U PRIJEVODU ZNAČI - TOČNO, "FALSE" ZNAČI - NETOČNO! ", A "CHECK ANSWER" - PROVJERITE TOČNOST ODGOVORA. MISLITE LI DA SLIČICA PRIKAZUJE NAVEDENO NAPISANO DJEČJE PRAVO - STISNITE TVRDNJU ZA KOJU VI SMATRATE TOČNOM. SRETNO!

Description

OTVORITE POVEZNICE. RIJEŠITE ZADATKE. ZABAVITE SE. TKO SE BUDE TRUDIO BIT ĆE KAO I INAČE NAGRAĐEN POHVALNICOM. POZDRAV, VAŠA UČITELJICA.
No tags specified
OTVORITE POVEZNICE.  RIJEŠITE ZADATKE. TKO SE BUDE TRUDIO BIT ĆE KAO I INAČE NAGRAĐEN POHVALNICOM.   POVEZNICE 1. https://learningapps.org/display?v=pafvrr5f321   2. https://learningapps.org/display?v=pqjs3ycbk20 SAMO HRABRO!
Show less
Show full summary Hide full summary