Literatura medieval catalana i Tirant lo blanc Public

Literatura medieval catalana i Tirant lo blanc

Tomás LL
Course by Tomás LL, updated more than 1 year ago Contributors

Description

El conjunt de recursos d'estudi agrupats en aquest curs repassa les diferents etapes de la literatura medieval catalana i estudia l'obra Tirant lo Blanc de Joanot Martorell

Module Information

Description

El primer mòdul d'aquest curs presenta un detallat conjunt d'apunts sobre la literatura medieval catalana. Es presenta el context historic i social, es descriuen totes les etapes de la literatura medieval i els autors i obres destacades de cada etapa.

Description

El segon mòdul d'aquest curs se centra en la prosa medieval del segle XV i exposa les característiques de les novel·les cavalleresques catalanes destacades d'aquest període: Tirant lo Blanc i Curial i Güelfa.

Description

Aquest mòdul presenta un esquema de Tirant lo Blanc que analitza la personalitat literària del protagonista, l'estructura de l'obra, ofereix dades sobre la vida i obra de Joanot Martorell i resumeix les característiques de la novel·la cavalleresca.

Description

El conjunt de fitxes del quart mòdul d'aquest curs proposa un repàs de les característiques de Tirant lo Blanc i de la literatura medieval i la novel·la cavalleresca. També es repassen fets destacats de la vida i obra de Joanot Martorell.
Show full summary Hide full summary