Producția agricolă Public

Producția agricolă

Dimitrie-Octavian Opriș
Course by Dimitrie-Octavian Opriș, updated more than 1 year ago Contributors

Description

Despre producția și etichetarea produselor ecologice, rolul acestora în asigurarea sănătății, factorii de mediu care influențează depozitarea și transportul produselor alimentare, cum se valorifică producția animală și vegetală si promavarea acesteia.

Module Information

No tags specified

Context

Productia si etichetarea produselor ecologice si rolul acestora in asigurarea sanatatii
Show less
No tags specified

Context

Oamenii consuma pentru hrana alimente si produse alimentare de origine vegetala si animala, in stare prelucrata sau neprelucrata. Important este ca ei sa selecteze si sa utilizeze produsele alimentare obtinute pe cale naturala, produse agricole ecologice, care sa le asigure o stare buna de sanatate.
Show less
No tags specified

Context

Factori de mediu care influenteaza depozitarea si transportul produselor alimentare
Show less
No tags specified

Context

Mentinerea calitatii si sigurantei alimentelor de la recoltare si pana la consumare se realizeaza prin respectarea unor norme specifice privind depozitarea  si transportul acestora
Show less
No tags specified

Context

Valorificarea productiei vegetale si animaliere   Productia vegetala se utilizeaza: ca alimente pentru hrana oamenilor ca materie prima in industria alimentara (compot, gem, sucuri) ca hrana pentru animale ca materie prima in industria textila (catepa, bumbac), de medicamente si produse cosmetice Productia animaliera consta in: alimente (oua, lapte, carne) produse nealimentare folosite la producerea de confectii, incaltaminte, etc.
Show less
No tags specified

Context

Promovarea productiei vegetale si animaliere   Promovarea se realizeaza prin: expunerea in piete si supermarketuri a produselor alimentare publicitate cu reclame radio, televizor, pe internet si prin afise participarea la targuri si expozitii ale fermelor producatoare de legume si fructe si a crescatoriilor de animale
Show less
Show full summary Hide full summary