GoConqr hat ein neues Design! Sag uns, wie es dir gefällt.

Modul 10 von 13 · Text

OCR GCSE MATHS JUNE 2017 ; PAPER 1 FOUNDATION

Favour Osibodu

Question 1)

a) i. 44

ii. Acute angle

b) parallel 

Question 2)

a) i .>

ii.  =

b) 184 300

c) 0.625

Question 3)

a) 42

b) 81

c) 11, 23 and 41

Question 4)

a) 1/5 of 40 = 8

10% of 40 = 4

8+4 = 12

40 - 12 = 28

28/40 = 7/10

answer : 7/10

Question 5)

a) i. ( 4.3)

ii.  ( -2, -1)

b) you know how to do this / watch a yt video

c) you know how to do this / watch a yt video

Question 6)

17% = 0.17

0.17 x 54 =9.18

answer : 9.2

Question 7)

a) 12t - 10u

b) 5 ( v + 4w) 

c)  ( x + 3)    (x + 7 )

x + 3 = 0     x + 7 = 0

x = -3          x = -7

answer : x = -3 or x = -7

Question 8)

a) 240

b) 10

c) 1.3kg = 1300g

15 / 6 = 2.5

550 x 2.5 = 1,375g

answer : No, 

Question 9)

a)  30

b) i.  Name of scorer /  Number of goals /      Angle of sector

         Wayne            /      48                        /      144                          /

         Harry           /        5                         /                 15                  /

         Obi             /       24                      /        72                            /

         Anthony    /          13                 /              39                      /

ii. watch a YT video

Question 10)

52/ 61 = 0.852

0.852 x 100 = 82.5%

answer: No because, he has scored 85.2%

Question 11)

53 x 6 = 318

answer: Garry is incorrect, 7 coaches are needed.

Question 12)

S = D / T ----> D = S x T

D = 2 x 16 = 32m 

S = 32 /4 = 8mph

answer : 8 mph

Question 13)

a) 3

b) 25,000cm = 250m

1cm : 250m = 6cm : 1500m

answer : 1.5km

c) 6/13

Question 14)

a) 5.43 x 10 to the power of 5

b) 0.063

c) Pierre is incorrect because 24.4 is not in standard form. It should be 2.44 x 10 to the power of 8

Question 15)

86 - 14 = 72

72 / 6 = 12

answer : £12

Question 16)

watch a yt video

Question 17)

2017 - 2014 = 3 years

5% = 0.05

240 000 x 1.05 to the power of 3 = 277 830

answer : £277 830

Question 18)

a) you know how to the working out

answer : 2 x 5 x 7 to the power of 2

b) 25, 50, 75, 100 . 125, 150, 175 , 200

40, 80. 120 . 160, 200

LCM = 200

200m = 3 hrs and 20 minutes

9am + 3 hrs and 20 minutes = 12:20

answer : 12 : 20 pm 

Question 19)

To the shops           From the shops

bus =    0.3              bus = 0.8

walks =   0.7           walks = 0.2

                                bus = 0.8

                               walks = 0.2

Question 20)

1 - 0.24 = 0.76

Question 21)

112% = 38.64

( / 112)

1% = 0.345

( x 100)

100% = 34.5 

answer : 34.5

Question 22)

Question 23)

Question 24)


 

Anleitung

Um im Kurs weiterzukommen, sende einen Versuch dieses Quiz ab. Du kannst ihn nach der letzten Frage absenden.

Zum gewählten Modul

Feedback

Worum geht es?

Wie gefällt dir das neue Design?

Dein Eindruck