Religió

Description

Tema 4
albert.nnavarro
Slide Set by albert.nnavarro, updated more than 1 year ago
albert.nnavarro
Created by albert.nnavarro about 8 years ago
11
0

Resource summary

Slide 1

    4. ELS CRISTIANS CERQUEN FER EL BÉ
    Caption: : SEGUIR JESÚS
    SEGUIMENTDesprés de la trobada amb Jesús, als primers deixebles i a Pau els canvia la vida. Cada persona que es troba amb Jesús i escolta la seva paraula i accepta seguir-lo.  Jesús és el  centro de la vida de les persones cristianes. La trobada amb Jesús i el seu seguiment són dues experiències fonamentals en la vida dels cristians.

Slide 2

Slide 3

    Caption: : SEGUIR JESÚS
    LA VIDA MORAL DEL DEIXEBLEEl deixeble és tot aquell que segueix i aprèn d’un mestre i canvia la seva vida per imitar-lo, identificar-se amb ell i amb la seva causa.Els nous valors coincideixin amb els de Jesús: la proximitat de Déu, l’afinitat amb els que pateixen, amb el perdó, amb la misericòrdia i amb el lliurament als altres.
    4. ELS CRISTIANS CERQUEN FER EL BÉ

Slide 4

    4. ELS CRISTIANS CERQUEN FER EL BÉ
    L' EXPERIENCIA DE JESÚS Jesús va viure tota la seva vida sentint-se estimat per Déu Pare i dedicant la vida a complir la seva voluntat.  I la seva referència a l’amor del Pare. L’amor que Déu ofereix a Jesús, Jesús el manifesta en l’amor que té envers els seus deixebles i el comparteix amb ells. En Jesús, l’amor a Déu i al proïsme és el mateix amor.
    Caption: : EL MANAMENT MÉS IMPORTANT NOU

Slide 5

    Caption: : LES BENAURANCES
    ON ES TROBA LA FELICITAT?Jesús va ser un home feliç. La felicitat no consisteix en l’absència total de problemes ni de dolor, sinó en no deixar-se enganyar i lliurar-se a una missió en la vida. Jesús va ser feliç perquè afrontava les dificultats, el sofriment i el dolor sentint-se estimat per Déu iacceptant sempre la voluntat del Pare.Jesús és la millor expressió de les Benaurances:- fou pobre d’esperit, perquè va posar tota la seva confiança en Déu i no en sí mateix ni en les riqueses - fou humil, perquè sentia que era Déu qui el sostenia - va buscar sempre la justícia i fer la voluntat de Déu - fou una persona misericordiosa amb els pecadors, els pobres, els marginats - tenia un cor net, perquè no buscava aprofitar-se dels demés ni volia aconseguir el seu propi beneficiva treballar per la pau i fou perseguit fins la mort per complir la voluntat de Déu.
    4. ELS CRISTIANS CERQUEN FER EL BÉ

Slide 6

    4. ELS CRISTIANS CERQUEN FER EL BÉ
    Caption: : LA FELICITAT DEL DEIXEBLE
    LES BENAURANCESLa forma de comportar-se dels creients queda condicionada per la fe en Jesús. - El creient, com a deixeble de Jesús, busca la voluntat de Déu, i això el porta a comportar-se inspirant-se en la vida de Jesús. - El creient incorpora a la seva vida el manament nou de Jesús. - Descobreix en les benaurances quin és el tipus de sentiments i de valors que l’apropen al Regne de Déu. - I compta amb les orientacions de l’Església que l’ajuden a concretar més en la seva vida una conducta moral d’acord amb la seva fe.
Show full summary Hide full summary

Similar

Origen y Esencia de la Religión
Jesús Torres
RELIGION ISLAMICA
maribel77
Elementos de la religion catolica
Alejandra Gamboa
La Religión grecoromana
pereiro.sonia
EVALUACIÓN INICIAL 5º PRIMARIA- RELIGIÓN CATÓLICA
juanjolamela
La muerte y las religiones
mardepedro12
Mapa Mental de Mesoamerica
Jesus Arzaga
El hombre frente a Dios
Eduardo Cattaneo
TEORÍA DEL CREACIONISMO COMO ORIGEN DE LA VIDA
Karla Granadillo
FILOSOFÍA DE LA RELIGIÓN
Laura Valentina Londoño
CLASIFICACION DE LOS MILAGROS DE JESÚS
Mauro Fierro