¡GoConqr estrena diseño! Cuéntanos qué te parece.

Módulo 11 de 13 · Texto

OCR GCSE MATHS JUNE 2017: PAPER 2 FOUNDATION

Favour Osibodu

Notes:

Question 1 )

a) you know how to answer this question

b) you know this question

c) 18 / 60 = 0.3

0.3 x 100 = 30

answer: 30

Question 2 )

a) I.  7  1/4

ii.  63 / 7 = 9 

9 x 4 = 36

answer: 36

b) 4/5 = 0.8

7/9 = 0.77

answer: 4/5 is bigger because if you convert it into a decimal, the number is bigger.

c) 1/5 = 8/40   1/4 = 10/40

answer: 9/40

Question 3 )

a) 12.4 x 10 = 124 not 12.4

b) 6.45 x 4 / 3 = 8.6

answer: £8.60

Question 4 )

a)  I. 3.2

ii. 115

b)

Question 5 )

a) you know how to solve this

b) you know how to solve this

Question  6 )

a)  corresponding

b)

Question 7 )

1p coin -  3/10 = 6 / 20

6 x 1 = 6

2p coin - 2/5 = 8 /20

2 x 8 = 16

16 + 6 = 22

57 - 22 = 35

35 / 5 = 7

7 - 2 = 5

5/20 ( 5p coins )

1/20 ( 10p coins)

answer:  1p ( 6) , 2p (8), 5p (5), 10p ( 1)

Question 8 )

a) I.  11

ii.  1/16

b) 

(3) to the power of 2

answer: 9

c) 5

Question 9 )

a)

7 x 5 = 35 hours

420 / 35 = 12

answer : 12

b)

I. 20% is reasonable because she is only missing out one day.

ii.  420 x 0.8 = 336

answer = £336

Question 10 )

a)   I.  4 - n

ii. 2n

b)  4 x 4 / 3 

answer: 16 /6

Question 11 )

a) 18,29

b) 7

c)  y-x,  x+y,  2y + x

Question 12 )

a) to make it easier to work out the area

b) 6400 x 3 = 19,200

answer: 19,200

Question 13 )

a) just look at the answers

b) 9 x 6 = 54

answer: 54

Question 14 )

30/330 = 1/11

answer : 1/11

Question 15 )

160 / 2.5 = 64

answer: 64

Question 16 )

8 + 3 = 11

(6400 + 16200) / 11 

answer: yes

Question 17 )

a) x = y+3/7

b) I. you know how to solve this

ii. ( x+6)( x + 2)

Question 18 )

75 x 4 = 300

 300 - (76 x 2 ) = 148

answer: 69.76,76,79

Question 19 )

a) 11/3: 5/2

answer:  22:15

b) 90 + 132 + 36 = 258

answer: 258

Question 20 )

Question 21 )

a)

b) all the sides are the same length
 

my answers:

Instrucciones

Para avanzar en el curso, envía un intento de este test. Puedes enviarlo después de la última pregunta.

Ir al módulo elegido

Escríbenos

¿Sobre qué es tu mensaje?

¿Qué te parece el nuevo diseño?

¿Te gusta?