¡GoConqr estrena diseño! Cuéntanos qué te parece.

Módulo 2 de 13 · Texto

OCR GCSE MATHS JUNE 2019:PAPER 2 FOUNDATION

Favour Osibodu

Notes:

Question 1)

a) i. £9.43

ii 3

iii. 54

b) i.  >

ii. <

iii. =

Question 2) 

3.9kg = 4kg

87p = 90p

4 x 90 = £3.60

answer: £3.60

Question 3)

a) i. 3/7 = 12/28

ii.  4  1/2 = 9/2

b)  10 / 15 - 3/15 = 7/15

answer: 7/15

Question 4)

a) answer: 0.21

b) answer: 0.08

Question 5)

a)  i. 5 to the power of 2 = 25

ii. 4 

b) 8 x7 = 56

answer: 56

Question 6)

a) i. 32

ii. 42 + 3 = 45

45 / 5 = 9

answer : 9

b)

y = 5x - 3

Question 7)

x = 55 because alternate

y = 70 because corresponding

Question 8)

a) i. C

ii. A

iii. E

b) 20 + 16 = 36

36 / 2 = 18 

18 / 3 = 6

answer : 6

Question 9)

a) she travels at constant speeds

b) 36

c) From 10:30 to 11:00 shown on the graph by distance from home stays the same

d) I. watch a yt video

ii. (36 / 40 )x 60 = 54

answer: 54

Question 10)

a) I.  t + 8u

ii. 12a to the power of 3

b)  x =  square root y + 1

Question 11)

b) positive correlation

Question 12)

5 x 12 + 2 = 62

62 x 2.5 =155

Alice is correct

Question 13)

a)  12

b) 140 / ( 20 /5 ) =35

answer : 35

c) (210 / 60 )x 20 = 70

Rashid is incorrect

Question 14)

a) look at answers

b) enlargement   1/3   (4,4)

Question 15)

a)  profit = 1.68 - 1.20 = 0.48

0.48/ 1.20 = 0.4

0.4 x 100 = 40%

answer : 40%

b) 100 - 20 = 80

80% = 0.8

360 / 0.8 = 450

answer : £450

Question 16)

a) 1.06m = 106cm

(106 - 80) / 4 = 7

answer: 7

b) the days would be smaller

Question 17)

a)  First Pick         Second pick

red =        4/7             Red = 4/7

blue =      3/7             Blue =  3/7

                                    Red =  4/7

                                    Blue = 3/7

b) 16 / 49

Question 18)

100 - 15 = 85%

85% = 0.85

adult ticket = 80 x 0.85 = 68

child ticket = 40 x 0.85 = 34

(68 x 2) + 34 = 170

170 x 1.02 = 173.40

answer: £ 173.40

Question 19)

3/5 of 40 = 24

24 / 2 = 12

12 + 24 = 36

answer: 36

Question 20)

 

my answers:

 

Instrucciones

Para avanzar en el curso, envía un intento de este test. Puedes enviarlo después de la última pregunta.

Ir al módulo elegido

Escríbenos

¿Sobre qué es tu mensaje?

¿Qué te parece el nuevo diseño?

¿Te gusta?