¡GoConqr estrena diseño! Cuéntanos qué te parece.

Fichas

Μια συλλογή 20 Βασικών Προτάσεων από την Ανάλυση Γ΄ Λυκείου (με ή χωρίς απόδειξη)

Μάκης Χατζόπουλος Inglés 25 fichas

Μια συλλογή 20 Βασικών Προτάσεων από την Ανάλυση Γ΄ Λυκείου (με ή χωρίς απόδειξη)

Fichas del conjunto (25)

  1. 1Μια συλλογή 20 Βασικών Προτάσεων από την Ανάλυση Γ΄ Λυκείου (με ή χωρίς απόδειξη) Επιμέλεια: Μάκης ΧατζόπουλοςΣτο ένθετο αυτό περιλαμβάνονται 20 βασικές προτάσεις, μικρά λήμματα χρήσιμα για τις εξετάσεις. Μας βοηθούν να «ξεκλειδώνουμε» πιο εύκολα τις σύνθετες ασκήσεις. Δεν βοηθάει η στείρα αποστήθισή τους αλλά πρέπει να τις κατανοήσουμε εφαρμόζοντας στις ασκήσεις. Όλες οι προτάσεις έχουν αντληθεί από τα αρχεία του ιστότοπου lisari.blogspot.com.
  2. 2—
  3. 3—
  4. 4—
  5. 5—
  6. 6—
  7. 7—
  8. 8—
  9. 9—
  10. 10—
  11. 11—
  12. 12—
  13. 13—
  14. 14—
  15. 15—
  16. 16—
  17. 17—
  18. 18—
  19. 19—
  20. 20—
  21. 21—
  22. 22—και μερικές από το παρελθόνκαι μερικές από το παρελθόνκαι μερικές από το παρελθόν
  23. 23Μερικές προτάσεις που πρέπει να τις γνωρίζουμε χωρίς απόδειξη (έχουν αποσταλεί ως οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας τα τελευταία έτη)Μερικές προτάσεις που πρέπει να τις γνωρίζουμε χωρίς απόδειξη (έχουν αποσταλεί ως οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας τα τελευταία έτη)
  24. 24—
  25. 25—

Información

Descripción
Στο ένθετο αυτό περιλαμβάνονται 20 βασικές προτάσεις, μικρά λήμματα χρήσιμα για τις εξετάσεις. Μας βοηθούν να «ξεκλειδώνουμε» πιο εύκολα τις σύνθετες ασκήσεις. Δεν βοηθάει η στείρα αποστήθισή τους αλλά πρέπει να τις κατανοήσουμε εφαρμόζοντας στις ασκήσεις. Όλες οι προτάσεις έχουν αντληθεί από τα αρχεία του ιστότοπου lisari.blogspot.com.
Visitas
986
Valoración

Escríbenos

¿Sobre qué es tu mensaje?

¿Qué te parece el nuevo diseño?

¿Te gusta?