Sosyal Medya ve Reklamlar

Description

Sosyal medya ve reklamlar konulu sorular
meltem sevim Şenel kayaoğlu
Flashcards by meltem sevim Şenel kayaoğlu, updated more than 1 year ago
meltem sevim Şenel kayaoğlu
Created by meltem sevim Şenel kayaoğlu about 3 years ago
21
0

Resource summary

Question Answer
Sosyal Medya Nedir Sosyal medya, Web 2.0'ın kullanıcı hizmetine sunulmasıyla birlikte, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşılmasını sağlayan medya sistemidir
Sosyal medya reklamcılığı nedir? Sosyal medya reklamcılığı, internette bulunan sosyal paylaşım siteleri üzerinden veya sosyal ağlar üzerinden yapılan her türlü reklam ve tanıtım işlemine denmektedir.
Sosyal medya reklamcılığı internet reklamcılığı işlemi midir? Sosyal medyada verilen reklamlar, sosyal medya kullanan insanların hizmetine sunulmaktadır. Sosyal medya reklamcılığı internet reklamcılığı işlemlerinden biridir. İnternet reklamcılığı işlemleri içerisinde ise en çok reklamın yapılabildiği alan sosyal medya reklamcılığı olarak bilinmektedir.
Sosyal medya reklamlarını herkes görebilir mi? Sosyal medya reklamcılığı üzerinden, günümüz şartlarında çok fazla kişiye ulaşılabilmektedir. Çünkü internet kullanan hemen hemen herkesin sosyal bir paylaşım sitesine üyeliği bulunmaktadır.
Sosyal medyada hangi kanallarda reklam yapılabilir? Sosyal medya reklamcılığında Facebook, Twitter, İnstagram gibi pek çok alan kullanılabilmektedir. Bu siteler üzerinden kolaylıkla reklam yapılabilmektedir.
Show full summary Hide full summary

Similar

FOX Training Part 01
Cynnamon Stelly
Pythagorean Theorem Quiz
Selam H
Sociology Key Words
kazoakley
FREQUENCY TABLES: MODE, MEDIAN AND MEAN
Elliot O'Leary
TYPES OF DATA
Elliot O'Leary
Themes in Macbeth
annasc0tt
Characters in "An Inspector Calls"
Esme Gillen
Poetry revision quiz
Sarah Holmes
DEV I Part I
d owen
SFDC App Builder 1 (26-50)
Connie Woolard
Information security and data protection
хомяк убийца