PRÀCTICA 11 XARXES SOCIALS

Description

XARXES SOCIALS, IDEA
ncolom8335
Flashcards by ncolom8335, updated more than 1 year ago
ncolom8335
Created by ncolom8335 over 8 years ago
4
0

Resource summary

Question Answer
Qui va crear i fundar facebook? Va ser creat per Mark Zuckerberg, i fundat per aquest ultim més Eduardo Saverin, Chris Hughes, Dustin Moskovitz
Quan es va crear Facebook? Facebook va ser llançada com a xarxa oficial l'any 2004 En quants idiomes podem utilitzar facebook? L'idioma original de la xarxa era l'anglès. El maig del 2008, gràcies a la traducció feta pels mateixos usuaris, va aparèixer la versió de Facebook en llengua catalana.Ara mateix, la web està traduïda a més de 100 idomes.
Quines utilitats pot tenir facebook? La principal utilitat d'aquesta pagina és la de compartir recursos, impresions i informació amb gent que coneixes. També es pot utilitzar per conéixer gent nova o crear un espai on crear una relació propera amb els clients del teu negoci. Quans usuaris utilitzen facebook? Actualment facebook té uns 1650 millons d'usuaris actius.
Facebook com a servei de missatgeria? Facebook te diferents serveis de missatgeria entre ells hi podem trobar, messenger, poke, slingshot o whats app que va ser comprada el febrer de 2014. A qui va adreçada facebook? Ara mateix, facebook es una xarxa tan gran , que ha acabat essent essentobjectiu d'ús de totes les generacions. Desde els més petits fins als més grans la utilitzen.
Diners? Actualment, i va en augment, facebook guanya 3.700 millons de dòlars al any. On? Actualment facebook arriba a casi tots els punts forts del planeta, va ser creat als E.E.U.U. i te la seu a Califòrnia.
Què és twitter? Twitter és un servei de microblogging que permet els seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters
Qui va crear Twitter? Actualment l'empresa té més d'un propietari, però el creador original va ser Jack Dorsey. Els origens de twitter? Twiter va començar essent un projecte d'investigació i desenvolupament de la companyia Obvious, LLC, una petita start-up de San Francisco.
Usuaris Twitter va adreçada a tot tipus de públic, es molt coneguda i usada per personatjes famosos, ja que té un ús més restringit, i s'utilitza molt per missatges ràpids i moltes vegades per expressar la opinió de cadascú sobre alguna cosa. Quan? Twitter va ser llançada el juliol de 2006
Què si diu? Twitter té un ús més restringit, i s'utilitza molt per missatges ràpids i moltes vegades per expressar la opinió de cadascú sobre alguna cosa. Quants usuaris té? Twitter uns 650 millons d'usuaris.
Quant guanya twitter? Twitter té un benefici de uns 230 millons de dòlars a l'any. On? També es americana, no tant desenvolupada i té la seu a Sant Francisco.
Què és? és una aplicació mòbil especialitzada en les fotos i videos, aquests poden ser compartits amb gent i contactes dins la plataforma.
Qui va crear Instagram? Kevin Systroom i Mike Kriegervan crear Instagram. Usuaris? Instagram no es va popularitzar fins fa relativament poc així que no compta amb els mateixos usuaris que altres aplicacions, però està guanyant força fama entre gent jove i adolescents.
Quan? Instagram va ser llançada el 2010. Idiomes? Instagram està disponible en 25 idiomes.
On? Està distribuida a pocs països, es mlt utilitzada als E.E.U.U., on té la seu, a Califòrnia també. Com és per dins? és una companyia amb relativament pocs treballadors , la qual té el renom de ser complexa i tenir uns servidors pesats ja que emmagatzema més 1.000 mil millons de fotografies.
Peculiaritats? Instagram no guanya massa diners comparat amb altres empreses, però es una de les plataformes en la que hi ha usuaris que cobren més entre totes les demés plataformes. Usuaris? Instagram té més de 100 millons d'usuaris
Què és? WhatsApp és un programa de propietat multiplataforma de missatgeria instantània per a telèfons intel·ligents, propietat de Facebook.
Té altres utilitats? A banda de missatges, aquesta aplicació permet també enviar i rebre fitxers amb imatges, vídeos, ubicació i contactes, així com missatges en grups de fins a 100 persones i llistes de distribució. És popular? Jo diria que si... És actualment el client de missatgeria instantània mòbil amb més usuaris a tot el món, més de 430 milions, seguit per Line i Telegram.
Usuaris? És un servei que ha arribat a tot el món menys a alguns països d'Àsia, com ja he dit compta amb més de 400 millons d'usuaris i eés una de les empres que factura i guanya més diners. Whatsapp i diners? Hem dit que whatsapp guanya molts diners i el motiu d'això són dos coses, la seva exclusivitat iefectivitat fa que sigui la preferència de moltíssims clients, a la vegada el segon any d'ús i consecutius s'ha de pagar 0'99 € ala empresa.
Orígens El programa WhatsApp va ser creat per l'empresa WhatsApp Inc., fundada per Jan Koum, qui havia estat anteriorment director de l'equip d'operacions de la coneguda empresa Yahoo! i l'antic cap de l'equip d'enginyers Brian Action. On? La companyia és de Silicon Valley, als Estats Units d'Amèrica. La seu i les caractrerístiques són les mateixes que a Facebook ja que aquesta la va comprar.
El que no sabem de Whatsapp? Whatsapp ha estat una de les empreses més rendibles del últims anys,el perquès és fàcil, ha estat molt fàcil i barat montar-la ii ha guanyat molt millons de dòlars gràcies a les tècniques de comerç que ha utilitzat. Una "presa"? Les característiques que reuneix whatsapp han estat demanades per moltes empreses , la compra de la empresa va ser molt demanada, i no semblava que s'arribés mai a vendre l'empresa però fianlment va ser facebook que va comprar la plataforma, al meu entendre, per una quantitat desorbitada.
Què és? Snapchat és una aplicació mòbil que permet enviar vídeos o fotografies, que s'esborren automàticament als deu segons, amb missatges o sense, als destinataris escollits pel mateix emissor i que formen part de la seva base de dades d'amics.
Qui la va crear? Lavn crear Daniel Smith, David Kravitz, Leo Noah Katz, Bobby Murphy i Evan Spiegel. On es pot trobar? La pot fer servir tothom? Actualment l'aplicació es troba disponible per iOS des de l'App Store i per Android des de la Play Store de Google, ambdues de manera gratuïta i per majors de 12 anys.
Orígens? Originàriament l'aplicació Snapchat va néixer com un projecte d'estudis de dos universitaris de Stanford, Evan Spiegel i Boddy Murphy, amb 22 i 24 anys respectivament. Aquests, varen llançar al mercat l'aplicació l'any 2011. Qué llest es facebook... El 2012, Facebook buscà comprar l'aplicació però els dos joves rebutjaren la proposta de vendre la seva creació per mil milions de dòlars. Una cosa que personalment, m'encanta.
Desenvolupament: Snapchat no s'ha quedat estancada nomès en les fotos, sinó que ha millorat tot de manera que ara, la gent pot editar les fotos i pot parlar. Què la fa diferent? Snapchat va posar en marxa la característica “la meva historia” a principis d’octubre de 2013. La característica permet als usuaris veure un número il·limitat de vegades durant un període de 24 hores les fotografies dels usuaris.
Usuaris? Snapchat ha esdevingut molt popular els últims mesos, de tal manera que ara mateix 1350 millons de persones l'utilitzen. NIL COLOM MIRET 4t ESO IDEA
Show full summary Hide full summary

Similar

xarxes socials
dbanzo7685
GCSE PE - 5
lydia_ward
US Graduate Schools by Course
SAT Prep Group
GCSE Biology AQA
isabellabeaumont
MATTERS OF LIFE AND DEATH - UNIT 1, SECTION 2 - RELIGIOUS STUDIES GCSE EDEXCEL
Khadijah Mohammed
The Great Gatsby - Themes, Motifs and Symbols
samanthaball.x
GCSE Computing: Hardware
Yasmin F
AQA GCSE Physics Unit 2 Mindmap
Gabi Germain
Pathos in Battle
mouldybiscuit
Simple Present Tense (Test)
Onur Kalafat
Management 1. PT (3MA101) - 2. část
Vendula Tranová