Parc eòlic de les muntanyes Tehachapi als EUA

Marta Lurbe
Mind Map by Marta Lurbe, updated more than 1 year ago
Marta Lurbe
Created by Marta Lurbe about 4 years ago
11
0

Description

Parc eòlic de les muntanyes Tehachapi als EUA
Tags

Resource summary

Parc eòlic de les muntanyes Tehachapi als EUA
1 La zona compta amb múltiples generacions de tecnologia de turbines eòliques instal·lades, incloent les dues turbines individuals i de doble fulla, així com el més modern disseny d'eix horitzontal de tres pales. Les turbines de generació de més edat generen quilowatts, i les modernes turbines instal·lades generen fins a 3 megawatts, depenent de la turbina i del fabricant.
2 Una ubicació privilegiada per a la visualització de les turbines està fora de la Ruta Estatal 58 i des Tehachapi-Willow Springs Road.
3 Què és?
3.1 És un dels primers grans parcs eòlics instal·lats als EUA
3.1.1 El primer conjunt de turbines eòliques instal·lades fora de la marca Mestre tempesta fet als Estats Units, però van fracassar.
3.1.2 El parc eòlic terrestre és operat pels enginyers de Terra-Gen Power, que es troben immersos actualment en una nova ampliació per incrementar la capacitat del parc eòlic a 1.550 MW .
4 Qui el va iniciar i en quin any?
4.1 Es va iniciar en la dècada de 1980 per James Dehlsen i Zond Corporation.
5 Àrea de recurs eòlic
5.1 L'àrea del recurs eòlic Tehachapi és un exportador net de generació en altres parts de l'estat de Califòrnia. Una iniciativa estatal per millorar la transmissió de Tehachapi ( Projecte de Transmissió Renovable Tehachapi ) es va iniciar en 2008 i s'espera que estigui acabat per a l'any 2012
5.1.1 La primera unitat estava formada per 100 turbines GE 1.5-MW SLO, mentre que les altres sis unitats operatives van ser instal·lades amb turbines Vestas V90-3.0MW. A partir de 2013 es van iniciar les fases per implementar altres quatre unitats més a AWEC, sent la vuitena i novena unitat integrades per aerogeneradors de Vestas, mentre que les dues últimes unitats seran instal·lades amb turbines GE 1.7-MW i GE 2.85-MW de General Electric.
6 Altres llocs
6.1 Altres llocs de turbines eòliques conegudes a Califòrnia inclouen el Altamont Pass eòlic i el Sant Gorgonio Pass eòlic , prop de Palm Springs .
Show full summary Hide full summary

Similar

SIMULACRO DE SOCIALES.
Nayibe Perilla
Examen de Sociales - GED
Diego Santos
Test de Geografía
maya velasquez
Los tres sectores de la sociedad
Adrián Ricco
LA POBLACIÓN ESPAÑOLA
jimenalopezbarca
LA PREHISTORIA.
Manuel Jesús García
El regne de Mallorca a l'edat mitjana
emmilyestrada
La Plena Edad Media y el feudalismo
Galo Pérez San Millán
Los Valores
David Gomez
Guerra fría
Laura Franco