LA PUBLICITAT

Description

Note on LA PUBLICITAT, created by luis-joan on 28/05/2014.
luis-joan
Note by luis-joan, updated more than 1 year ago
luis-joan
Created by luis-joan almost 10 years ago
542
1

Resource summary

Page 1

Diferents tipus de publicitat:

LA PUBLICITAT

PUBLICITAT INTEL·LIGENT:Publicitat que fa pensar.Dirigit a gent per què reflexioni.Anuncis que tenen com a objectiu vendre el producte pel contingut de l'anunci, per què és un anunci culte.Pensa't per solucionar un problema o per que la gent es conscienciï sobre aquest.Es busca arribar als sentiments de les persones, que "toqui la fibra sensible".

PUBLICITAT PRIMÀRIAPublicitat que no fa pensar.Dirigit a la part més primària del cervell dels consumidors.Anuncis que tenen com a objectiu vendre el producte a base de vanitat o luxúria. Es busquen tòpics, homes musculats, dones guapes i que estiguin bones, es vol fer creure que si s'usa el producte el consumidor serà guapo, fort, i la seva parella serà perfecte.

PUBLICITAT HUMORÍSTICAPublicitat que fa riure.Dirigit a gent que divertida, de riure fàcil...Anuncis que tenen com a objectiu vendre el producte per què l'anunci fa gràcia, és divertit i al veure el producte et fa pensar en l'anunci. Es busca una situació divertida.

PUBLICITAT QUE CONSCIENCIAPublicitat que avisa de les conseqüències d'un acte.Dirigit a la gent que condueix, es droga, fuma...Anuncis que tenen com a objectiu ajudar a les persones a canviar certs hàbits, avisar que s'han de canviar certes coses.Es busca ensenyar les conseqüències dels mals hàbits que es volen canviar.

1- ANUNCI INTEL·LIGENT2- ANUNCI PRIMARI3-ANUNCI HUMORÍSTIC4 i 5- ANUNCIS QUE CONCIENCIEN

ÈTICA PUBLICITÀRIA

ELS PUBLICISTES TENEN ÈTICA?

És ètic suggerir que un producte fa una cosa quan no és així?És ètic fer servir persones que estan bones per fer creure al consumidor que serà igual si compra el producte?És ètic que una multinacional faci anuncis primaris i anuncis intel·ligents fent veure que critica els primers per fer que tot el públic compri productes seus

Anuncis

ètica publicitària

Show full summary Hide full summary

Similar

THEMES IN KING LEAR
Sarah-Elizabeth
Prática para o TOEFL
miminoma
CPA Exam Flashcards
joemontin
English Language Revision
saradevine97
Of Mice and Men Characters - Key essay points
Lilac Potato
Function and Structure of DNA
Elena Cade
History - Treaty of Versailles
suhhyun98
PSBD TEST # 3_1
yog thapa
Using GoConqr to study science
Sarah Egan
The Periodic Table
asramanathan
DEV I Part II
d owen