If W x Y = Z, then W x 10Y = [blank_start]10[blank_end]Z, 10W x (Y/100) = Z/[blank_start]10[blank_end] and 10Z ÷ (Y/10) = [blank_start]100[blank_end]W
Answer
10
10
100
Question 2
Question
Turn 32/80 into a percentage and say if this is higher than 38%.
Answer
32 ÷ 80 = 0.4 0.4 x 100 = 40% 40%>38%
32 ÷ 80 = 0.4 0.4 x 100 = 40% 40%<38%
32 ÷ 80 = 0.4 0.4 x 100 = 4% 4%<38%
32 ÷ 80 = 0.4 0.4 x 100 = 4% 4%>38%
32 ÷ 80 = 0.16 0.16 x 100 = 16% 16%>38%
32 ÷ 80 = 0.16 0.16 x 100 = 16% 16%<38%
32 ÷ 80 = 0.04 0.04 x 100 = 40% 4%>38%
32 ÷ 80 = 0.04 0.04 x 100 = 40% 4%<38%
Question 3
Question
For a stem and leaf diagram with the value 84 as the lowest one, the key could be shown as [blank_start]8[blank_end]|[blank_start]4[blank_end].
Answer
8
4
Question 4
Question
There are 6 rooms with X cats in and 8 rooms with Y dogs in. There are a total of T animals. The formula for T in terms of X and Y is [blank_start]6[blank_end]X + [blank_start]8[blank_end]Y = [blank_start]T[blank_end].
Answer
6
8
14
2
-2
T
Y
X
W
Z
Question 5
Question
If the symbol on the number line is • then the inequality is ≥ or ≤.
Answer
True
False
Question 6
Question
27m of fencing is needed to surround the entire garden. It is £5.54 per metre of fencing. The budget is £150. Is this enough money?
ABC is parallel to EFGH.
BG = FG
ABF = 73°
Work out angle x.
Degrees signs (°) are not necessary when entering your answers.
Make sure you understand why, as you will need this in your exam.
This is a questionnaire to find out the distance between people's houses and their nearest supermarket.
Select three errors that would affect the results of the questionnaire.
Optional: Create your own questionnaire to find out how often people go shopping. Award yourself two marks at the end according to the explanation attached to this question.
A mobile home costs £9000 with VAT of 30% on top.
One person pays a deposit of £4200. The rest is paid in 6 months worth of equal monthly payment.
What is the value of each monthly payment?
The mobile home is £9000 and VAT is 30%. [blank_start]30[blank_end]% of £[blank_start]9000[blank_end] is £[blank_start]2700[blank_end]. £9000 + £[blank_start]2700[blank_end] = £[blank_start]11700[blank_end].
£[blank_start]11700[blank_end] - £[blank_start]4200[blank_end] = [blank_start]7500[blank_end]
£[blank_start]7500[blank_end] ÷ 6 = £[blank_start]1250[blank_end]
Each payment is £[blank_start]125[blank_end]0.