DIDÀCTICA

Description

0 Matemáticas Slide Set on DIDÀCTICA, created by jfs14unimatemàtiques on 09/01/2016.
jfs14unimatemàtiques
Slide Set by jfs14unimatemàtiques, updated more than 1 year ago More Less
jfs14unimatemàtiques
Created by jfs14unimatemàtiques over 8 years ago
jfs14unimatemàtiques
Copied by jfs14unimatemàtiques over 8 years ago
jfs14unimatemàtiques
Copied by jfs14unimatemàtiques over 8 years ago
13
0

Resource summary

Slide 1

    Introducció a la didàctica.
    La comprensió inicial que tenen els infants de les propietats de les operacions es basa en el que poden observar a partir de la utilització d'elements i fets concrets. Aquesta observació els porta a la generalització i a l'abstracció de les propietats de les operacions bàsiques estructurals, com són la suma i la resta. Cada propietat comporta un nivell de dificultat de comprensió.

Slide 2

    Canvia la didàctica!
    S'ha de treballar amb activitats de material manipulable, fins i tot els dits de les mans, perquè sigui més visible i comprensible, també hi ha activitats dialèctiques per practicar el càlcul. Aquestes proporcionen que abans de fer una operació, podem qüestionar-los amb diferents preguntes, com per exemple: <<Quina resposta et sembla que sortirà aproximadament?>> << Busca una situació que es resolgui fent servir aquesta operació>>  Entre d’altres preguntes i suggeriments organitzem una discussió a l’aula, per tal que el docent i el discent  puguin  observar i conèixer la seva capacitat de fer-ho.  

Slide 3

    Un repertori estructurat i raonat sempre és més fàcil de recordar, tot i que requereix un cert temps S'ha de canviar les activitats de repetició de les taules per altres més variades, com per exemple: – El nombre “diana”, on es tracta d’obtenir un nombre sumant o restant d’altres nombres  –Jocs de cartes com ara l'escombra --> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jdpapps.escoba– Jocs de taula com el parxís -->  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mola.playspace.android.parchis
    Canvia la didàctica!

Slide 4

    Activitats dialèctiques
    Per practicar el càlcul, abans de fer una operació, podem qüestionar-los amb diferents preguntes, com: <<Quina resposta et sembla que sortirà aproximadament?>> << Busca una situació que es resolgui fent servir aquesta operació>>  Entre d’altres preguntes i suggeriments organitzem una discussió a l’aula i podem  observar i conèixer la seva capacitat de fer-ho.  
Show full summary Hide full summary

Similar

APLICACIONES COMERCIALES
bubblegum 07
Prueba de Integrales
José William Montes Ocampo
Test de Funciones
José William Montes Ocampo
Primera Evaluación de Trigonometria
José William Montes Ocampo
Prueba de Funciones
José William Montes Ocampo
Quiz de Matematicas
Juanc480
Evaluación de Limites
José William Montes Ocampo
Interés Simple
Sofía Valdés
Tipos de funciones
Toni Zavala
Prueba de la Recta y la Circunferencia
José William Montes Ocampo