Gimkana

Description

Apunts del projecte
Mar Vara Cifre
Note by Mar Vara Cifre, updated more than 1 year ago
Mar Vara Cifre
Created by Mar Vara Cifre over 10 years ago
779
0

Resource summary

Page 1

Introducció La realitat augmentada és un nou concepte de treball. L'objectiu és introduir els nous dispositius digitals de manera que els alumnes reconeguin les possibilitats d'algunes aplicacions en un altre àmbit, com ara l'educatiu.   L'aplicació QR+BIDI ens dóna moltes possibilitats.    

 

Justificació L'alumnat de 4t d'ESO que escull la matèria optativa específica de Música prepara durant el tercer trimestre del curs un projecte d'aprenentatge i servei que consisteix en una gimcana per als alumnes de 1r d'ESO.La temporització es concreta en una sessió per grup de 1r, en un matí del mes de juny. 

TREBALL PREVI En parelles, escollides pel professor elegeixen un compositor. Busquen informació sobre la vida del compositor i la seva obra musical. Exposen el seu treball a l'aula amb el programa Examtime. Es fa la tria de 2 peces de música per autor.  

PREPARACIÓ DE LA GIMCANA 1.     Amb les obres triades els alumnes aprenen a crear un codi DIBI o QR, anomenats generadors de realitat augmentada. 2.     Preparació del material per a la gimcana: s'imprimeixen els DIBIS en cartolines vistoses. 3.     Formació dels controls i grups d'alumnes. 4.     Comunicació a les aules de 1rESO que per fer l'activitat cal portar un mòbil per grup amb lector BIDI. Aquesta aplicació és gratuïta.

  ACCIÓ Els alumnes van al parc de la Maternitat on trobaran els controls distribuïts en els punts acordats. Cada control té tres BIDIs amb dues preguntes relacionades amb els continguts curriculars de Música a 1r. Els tres grups de 1r les contesten successivament. Es recullen els resultats tenint en compte el temps emprat i les respostes encertades. El grup guanyador té premi.

Introducció

Justificació

Preparació prèvia

La Gimcana

La Acció

Show full summary Hide full summary

Similar

Test de signos musicales
mariajesus camino
Los Oficios de las Artes Escénicas Musicales
Ignasi Climent Mateu
Los sonidos según sus ondas sonoras
mariajesus camino
DICTADO RÍTMICO 4 TIEMPOS
mariajesus camino
Elementos de la música
martha.celorio
¿CUÁNTOS INSTRUMENTOS CONOCES?
Estrella Roba Rodríguez
La Edad Media en la Música
martha.celorio
INSTRUMENTOS DE PERCUSIÓN
Francisco José Figueroba Sánchez
Música del Renacimiento 1
Joshua Quiroz
LA MUSICA UN LENGUAJE UNIVERSAL
johanapascumal
05 - El canto gregoriano: notación
Jesús Aguado Álvarez