GoConqr hat ein neues Design! Sag uns, wie es dir gefällt.

Karteikarten

Hey It Rhymes....Topic 2 - Variables, Expressions, and Properties Review!

Dudley Matthew Englisch 25 Karten 2.526 Aufrufe

Hey It Rhymes....Topic 2 - Variables, Expressions, and Properties Review!

Karten in diesem Stapel (25)

  1. 1Example Card: Solve the problem. 2+2 =Answer:
    4
    1,000 points
    Example Card: Solve the problem. 2+2 =
  2. 2—Answer:
    4y + 15
    50 points
    Answer: 4y + 15 50 pointsAnswer: 4y + 15 50 points
  3. 3—Answer:
    6p - 4
    150 points
    Answer: 6p - 4 150 pointsAnswer: 6p - 4 150 points
  4. 4—Answer:
    m x 10 or 10 x m
    You take 25 of your partner's points!
    Answer: m x 10 or 10 x m You take 25 of your partner's points!Answer: m x 10 or 10 x m You take 25 of your partner's points!
  5. 5—Answer:
    c - 15
    So sorry... all of your points have been destroyed!
    Answer: c - 15 So sorry... all of your points have been destroyed!Answer: c - 15 So sorry... all of your points have been destroyed!
  6. 6—Answer:
    Variables = p, b
    Operations = multiplication & addition
    p = packages
    b = boxes
    250 points
    Answer: Variables = p, b Operations = multiplication & addition p = packages b = boxes 250 pointsAnswer: Variables = p, b Operations = multiplication & addition p = packages b = boxes 250 points
  7. 7—Answer: 5
    Commutative Property
    You take 25 of your partner's points!
    Answer: 5 Commutative Property You take 25 of your partner's points!Answer: 5 Commutative Property You take 25 of your partner's points!
  8. 8—Answer:
    1) 6
    2) Associative Property & Commutative Property
    200 points
    Answer: 1) 6 2) Associative Property & Commutative Property 200 pointsAnswer: 1) 6 2) Associative Property & Commutative Property 200 points
  9. 9—Answer:
    Show your teacher to have your work checked!
    200 points
    Answer: Show your teacher to have your work checked! 200 pointsAnswer: Show your teacher to have your work checked! 200 points
  10. 10—Answer:
    18
    200 points
    Answer: 18 200 pointsAnswer: 18 200 points
  11. 11—Answer:
    6
    So sorry... all of your points have been destroyed!
    Answer: 6 So sorry... all of your points have been destroyed!Answer: 6 So sorry... all of your points have been destroyed!
  12. 12—Answer:
    1
    150 points
    Answer: 1 150 pointsAnswer: 1 150 points
  13. 13—Answer:
    5x8 + 5x20
    40 + 100
    140
    200 points
    Answer: 5x8 + 5x20 40 + 100 140 200 pointsAnswer: 5x8 + 5x20 40 + 100 140 200 points
  14. 14—Answer:
    4x60 +4x7
    240 + 28
    268
    200 points
    Answer: 4x60 +4x7 240 + 28 268 200 pointsAnswer: 4x60 +4x7 240 + 28 268 200 points
  15. 15—Answer:
    3 (11 + 19)
    3 (30)
    90
    150 points
    Answer: 3 (11 + 19) 3 (30) 90 150 pointsAnswer: 3 (11 + 19) 3 (30) 90 150 points
  16. 16—Answer:
    6 x 20 + 6 x 4
    120 + 24
    144
    300 points
    Answer: 6 x 20 + 6 x 4 120 + 24 144 300 pointsAnswer: 6 x 20 + 6 x 4 120 + 24 144 300 points
  17. 17—Answer:
    Show your work to your teacher
    You decide to give 50 points away
    Answer: Show your work to your teacher You decide to give 50 points awayAnswer: Show your work to your teacher You decide to give 50 points away
  18. 18—Answer:
    Show your work to your teacher
    You decide to give 50 points away
    Answer: Show your work to your teacher You decide to give 50 points awayAnswer: Show your work to your teacher You decide to give 50 points away
  19. 19—Answer:
    76
    So sorry... all of your points have been destroyed!
    Answer: 76 So sorry... all of your points have been destroyed!Answer: 76 So sorry... all of your points have been destroyed!
  20. 20—Answer:
    8
    150 points
    Answer: 8 150 pointsAnswer: 8 150 points
  21. 21—Answer:
    33
    100 points
    Answer: 33 100 pointsAnswer: 33 100 points
  22. 22—Answer:
    19
    100 points
    Answer: 19 100 pointsAnswer: 19 100 points
  23. 23—Answer:
    29
    100 points
    Answer: 29 100 pointsAnswer: 29 100 points
  24. 24—Answer:
    y + 3
    50 points
    Answer: y + 3 50 pointsAnswer: y + 3 50 points
  25. 25—See your teacher to check your work!
    300 points
    See your teacher to check your work! 300 pointsSee your teacher to check your work! 300 points

Informationen

Beschreibung
mathmath
Erstellt von
Dudley Matthew · Okt 2015
Aktualisiert
12 Okt 2016
Aufrufe
2.526
Bewertung

Feedback

Worum geht es?

Wie gefällt dir das neue Design?

Dein Eindruck