O GoConqr está de visual novo! Conte para nós o que você achou.

Módulo 2 de 13 · Texto

OCR GCSE MATHS JUNE 2019:PAPER 2 FOUNDATION

Favour Osibodu

Notes:

Question 1)

a) i. £9.43

ii 3

iii. 54

b) i.  >

ii. <

iii. =

Question 2) 

3.9kg = 4kg

87p = 90p

4 x 90 = £3.60

answer: £3.60

Question 3)

a) i. 3/7 = 12/28

ii.  4  1/2 = 9/2

b)  10 / 15 - 3/15 = 7/15

answer: 7/15

Question 4)

a) answer: 0.21

b) answer: 0.08

Question 5)

a)  i. 5 to the power of 2 = 25

ii. 4 

b) 8 x7 = 56

answer: 56

Question 6)

a) i. 32

ii. 42 + 3 = 45

45 / 5 = 9

answer : 9

b)

y = 5x - 3

Question 7)

x = 55 because alternate

y = 70 because corresponding

Question 8)

a) i. C

ii. A

iii. E

b) 20 + 16 = 36

36 / 2 = 18 

18 / 3 = 6

answer : 6

Question 9)

a) she travels at constant speeds

b) 36

c) From 10:30 to 11:00 shown on the graph by distance from home stays the same

d) I. watch a yt video

ii. (36 / 40 )x 60 = 54

answer: 54

Question 10)

a) I.  t + 8u

ii. 12a to the power of 3

b)  x =  square root y + 1

Question 11)

b) positive correlation

Question 12)

5 x 12 + 2 = 62

62 x 2.5 =155

Alice is correct

Question 13)

a)  12

b) 140 / ( 20 /5 ) =35

answer : 35

c) (210 / 60 )x 20 = 70

Rashid is incorrect

Question 14)

a) look at answers

b) enlargement   1/3   (4,4)

Question 15)

a)  profit = 1.68 - 1.20 = 0.48

0.48/ 1.20 = 0.4

0.4 x 100 = 40%

answer : 40%

b) 100 - 20 = 80

80% = 0.8

360 / 0.8 = 450

answer : £450

Question 16)

a) 1.06m = 106cm

(106 - 80) / 4 = 7

answer: 7

b) the days would be smaller

Question 17)

a)  First Pick         Second pick

red =        4/7             Red = 4/7

blue =      3/7             Blue =  3/7

                                    Red =  4/7

                                    Blue = 3/7

b) 16 / 49

Question 18)

100 - 15 = 85%

85% = 0.85

adult ticket = 80 x 0.85 = 68

child ticket = 40 x 0.85 = 34

(68 x 2) + 34 = 170

170 x 1.02 = 173.40

answer: £ 173.40

Question 19)

3/5 of 40 = 24

24 / 2 = 12

12 + 24 = 36

answer: 36

Question 20)

 

my answers:

 

Instruções

Para avançar no curso, envie uma tentativa deste quiz. Você pode enviá-la depois da última pergunta.

Ir para o módulo escolhido

Fale Conosco

Sobre o que é sua mensagem?

O que você acha do novo visual?

Você gostou?