¡GoConqr estrena diseño! Cuéntanos qué te parece.

Módulo 3 de 13 · Texto

OCR GCSE MATHS JUNE 2019:PAPER 3 FOUNDATION

Favour Osibodu

Notes:

Question 1)

a) obtuse

b) 45

Question 2)

a) 3 : 7

b) 50 / 20 = 2.5

answer: 2.5

Question 3)

5 x ( 3 -1) = 10

(3 + 6 - 2) / 2= 3.5

Question 4)

40 x 0.2 = 8

answer: 8

Question 5)

a)  10

b) 1

Question 6)

a) 30, 60, 90, 120, 150

b) 30

Question 7)

a)  (2.3)

b) watch a yt video

Question 8)

3(4) - 5 = 7

answer = 7

Question 9)

a) you know how to answer this question

b) 64 dots because 8 x 8 = 64

c) 14

Question 10)

a)  Gaming

b) if you simplify 150/ 360 

c)

150 + 90 + 30 = 270 

360 - 270 = 90

360 degrees = 300 minutes

( divide by 4)


90 degrees = 75 minutes

75 minutes = 1 hour and 15 min

answer = 1 hour and 15 minutes

Question 11)

a) 12

b)

                                  vanilla       /      lemon       /    chocholate

wafer = 24                  4                        10                      10

no wafer = 41           12                        15                    14

c)  V = 4 + 12 + 9 + 1 = 26

L = 10 + 15 + 10 = 35

C = 10 + 14 + 11 + 4 = 39

answer : chocolate is the most popular

Question12)

35 - 5 = 30

4x = 30

30 / 4 = 7.5 

x = 7.5

answer: 7.5

Question 13)

(240 / 40) x 1.3 x 4.5  = 35.1

answer: 35.1

Question14)

14 000 - 10 000 / 1700 = 2.35

answer : 3

Question 15)

a)  200 / 50 = 4

7 x 4 = 28

answer : 28g

b)  (9/ 8) x 10 = 11.25

answer : 11 .25

Question 16)

Question 17)

a) 

6 . 48 x 10 to the power minus 5 as an ordinary number = 0.0000648

b) 

Question 18)

 

Question 19)

a)

Question 20)

Question 21)

 23/ 50 x 300 = 138

(300 - 138) / 3 x 2 = 108

answer: 108

Question 22 )

Question 23 )

Question 24 )

Question 25 )

no because 6/10 = 0/6 and 11/ 15 = 0.7

Question 26 )

a) 4.045 and 4.055

b) 4

Question 27 )

( x + 5) ( x -2) 

answer: x = -5 and x = 2

Question28 )

a)  I. h to the power of 0

ii. f to the power of 6

my answers:

Instrucciones

Para avanzar en el curso, envía un intento de este test. Puedes enviarlo después de la última pregunta.

Ir al módulo elegido

Escríbenos

¿Sobre qué es tu mensaje?

¿Qué te parece el nuevo diseño?

¿Te gusta?