Mijn denkatelier #1

Katrin Laureyssens
Flashcards by Katrin Laureyssens, updated about 2 months ago
Katrin Laureyssens
Created by Katrin Laureyssens 2 months ago
441
0

Description

Elke weekdag een creatieve of gekke opdracht met nadien een prikkelende vraag om over na te denken. Voor thuis of in de online-klas. Nu: de 5 opdrachten van week 1 verzameld.

Resource summary

Question Answer
DAG 1: Bedenk een titel voor dit kunstwerk van Paul Cézanne Paul+Cézanne (binary/octet-stream) Wat vind jij de moeite waard om lang op te wachten? Is wachten 'iets doen' of net 'niets doen'?
DAG 2: Maak een foto van het kleinste gele ding dat je kan vinden en een foto van het grootste gele ding. Markus Spiske Hn5 Yt Nk Wu Xw Unsplash (binary/octet-stream) Wat denk jij: Kan een luchtballon groeien? Is de zon groot en zijn wij klein, of zijn wij groot en is de zon klein?
Dag 3: Zoek een grappige of bijzondere brievenbus in je straat en maak er een tekening van. Of fantaseer er zelf eentje. Mathyas Kurmann Fb7y N Pb T0l8 Unsplash (binary/octet-stream) Is een e-mail ook een brief? Wat denk je: zouden mensen elkaar over 50 jaar nog brieven schrijven?
Dag 4: Beschrijf je stemming van vandaag alsof het een weerbericht is. Doe dat in minstens 3 zinnen. Jaroslaw Kwoczala Ynw Gx Mkp Yc Y Unsplash (binary/octet-stream) Stel dat je het weer zelf kon kiezen en het dan eeuwig zo bleef. Kies je voor zon, regen, warm, koud? Wat zijn de voordelen en nadelen daarvan?
Dag 5: Bedenk een beweging om je magische krachten te activeren. Toon ze aan je huisgenoten! Gift Habeshaw Etxf65 Fa Trs Unsplash (binary/octet-stream) Wat denk je: bestaat magie? Als je niet gelooft in magie, gebeurt er dan nooit iets magisch in je leven?
Nog meer aanstekelijk filosoferen? www.denkkaravaan.be www.facebook.com/denkkaravaan Laat hieronder je reactie achter!
Show full summary Hide full summary

Similar

Spanish Vocabulary- Beginner
PatrickNoonan
Macbeth Quiz
PatrickNoonan
3. The Bolshevik's Seizure of Power
ShreyaDas
GCSE Biology 4 OCR - The Processes of Life
blairzy123
Lord of the Flies - CFE Higher English
Daniel Cormack
AQA GCSE Product Design Questions
Bella Statham
PSBD TEST 1
Mwebaze Green
DISPOSICIÓN ESPACIAL
Ariana Chavez
CUENTAS REALES O DE BALANCE
Laura Medina
Organigramas
Sindy Deydania
TRASTORNO DE LA AFECTIVIDAD
Valeria Rios