Punset musica, emocions i neurociencia

Description

jdjdjkd
Nicole Rayner
Slide Set by Nicole Rayner, updated more than 1 year ago
Nicole Rayner
Created by Nicole Rayner over 8 years ago
21
0

Resource summary

Slide 1

    Puset entrevista el doctor de neurociencia, music, neurobioleg, socioleg i professor de psicologia musical a la universitat Ferie de Berlin; STEFAN KOELSCH .
    Musica, emocions i neurociencia.
    Caption: : STEFAN KOELSCH

Slide 2

    Que passa en el cervell quan fem musica?
    Mentre produïm sons, els escoltem i els coordinem amb moviments propis i amb una propia produció de sonoritat, recordem el que hem produît, generem activitat emocional...
    En general quan la gent composa musica en comú, s'ho passa be, disfruta  de la companyia dels altres i de la comunicació, per tant aquesta activitat emocional que genera es positiva.

Slide 3

    Les emocions i la musica.
    Investigació realitzada per una alumne de Stefan, va viatjar al nort de Cameru investigant persones que no havien escoltat mai musica occidental.Tenien la capacitat de entendre les peces musicals per sonoritat , sabien destingir si una peça era mes trista mes alegre... - En cada tema no nomes es la sonoritat de les notes sino tambe el tempo.

Slide 4

    La neurociencia
    La musica es capaç de evocar el nucli mateix, el nucli de les estructures cerebrals responsables i creadors del nostre univers emocional.La musica te la capacitat de canviar el nostre estat d'anim si així ho desitgem.
    Podem ajudar a traves de la musica a pacients de trastorns mentals.

Slide 5

    Com ajuda la musica als nens autistes?
    Els nens autistes senten un gran interes per la musica i son propensos a composar musica amb altres; tenen mes facilitat per comunicar-se a traves de la music, mes que amb llenguatge verbal.Ja que la musica també es comunicativa, de fet estan determinant que alguns instruments poden provocar empatia i reconeixements d'altres emocions.

Slide 6

    Les funcions socials de la musica.
    La musica desperta en tots nosaltres funcions socials quan la fem junts.Hi han experiments emocionals on depres de fer musica junts, tots es senten feliços; el resultat es una especie de cohisio social on ens agradem mes, estem mes units uns al altres, confiem mes...

Slide 7

    Hi hauria mes altruisme a la societat si parlessim menys i escoltessim mes?
    La gent no pot mentir amb la mateixa facilitat quan canta. Hi han societats on en els judicis les persones canten en comptes de discutir amb paraules i crits.

Slide 8

    Naixem amb musica?
    Som de forma innata, desde lo mes profun de la nostre naturalesa; criatures musicals.Hi ha una rao per ser i nexier aixis; ens permet aprendre a parlar, gracies a la melodia musical que te cada paraula o frase.De bebes aprenem l'idioma a traves de varis factors musicals que te l'idioma com l'entonacio i el ritme de cada paraula.( Esta comprovat que si els pares no parlen amb els seus fills son mes subtebciles a tenir transtorns de la parla, i del llenguatge.

Slide 9

Show full summary Hide full summary

Similar

An-tAdh le Padraig o Conaire
l.watters97
French Vocab - Higher French
Moira Shepherd
Population Vocbulary
ambika.dhir
GCSE PE - 3
lydia_ward
Geography Unit 1, World at Risk Compulsory Case Study 3 - Impact of climate change on the Arctic region
Holly Lovering
Biological Definitions
Yamminnnn
GCSE Physics Revision notes
Megan McDonald
Moon Phases Quiz
Kennedy Kerr
Whole Number Glossary L1
Lee Holness
2PR101 1.test - 1. část
Nikola Truong